|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика | страница <1 181182183184185 212> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еее кој тоа кажува...
А ја да не промашам страна да не пастирам...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колега бре што направи со песнава
инаку мене оваа ми се врти
Znaj
ljubavi svakoj dodje kraj kad dvoje losi postanu prijatelji tesko ostanu... Изменето од Schatzii - 10.Септември.2010 во 12:46 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колешке...и други ми се вртат ... ама ваа е нумеро 1
|
||
|
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
треба да проверам...дали откако си зачленет тука само оваа песна ти се врти
|
||
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Провери цело време само таа песна ми е во глава
|
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега сите што ги прочитав надолу ми се вртат
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што ли и’ се случило па е толку разочарана ........ или можеби не ја погодив вистинската личност .......
Изменето од МАРШАЛ - 10.Септември.2010 во 13:54 |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене кога ми се вртеше оваа Кога ќе ме бркаа од дома...ти си крив Ете сега и мене почна да ми се врти.... Nosis modru haljinu, onu meni najdrazu Ali znam to nije zbog mene.... ... Al' ja nisam k'o i drugi, Ja uvijek prastam prvi... .. леле бре ..кај ти текна пак на песнава |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
System Of A Down - Atwa
На на на на |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
к*рвини синови ........... азра
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 181182183184185 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |