![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 1869> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...tazhna sum granny...i vo ishchekuvanje...chekam podarok...
![]() ...ti shekerna, kako si mi...? ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
e ajde de...moze ke se smiluva pred nova godina
![]() ![]() kako si Moira...novo nesto? |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...da be...cel zhivot li ke chekam...
![]() ...hello granny... ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
...skrzhavo Smurf-che...pobegna...
![]() |
|
![]() |
|
...jas sakam za Bozik...taman elkata ja nakitiv vchera...mozhe...?
![]() |
|
![]() |
|
platinum ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
подароци за нова година под елка
![]() |
|
![]() |
|
...daj vamu podarokot za da ti se razjasni...
![]() |
|
![]() |
|
platinum ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Каква е оваа тема, за комети со опашки, или за млади звезди што пијат кафе и им расте опашка, не ми е јасно.
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() |
|
![]() |
|
...sama na zvezdenovo nebo...hmm, one and only...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......evo mene pored tebe.......
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
...lesna rabota...dojdi na chas...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........moras de me nauçis kako se ostavaat tragi mila.....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |