|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 181182183184185 1869> |
Автор | |
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за грени
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iii tuka si bil... cestito Oust...lakse se dise ,neli
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега ќе одам малку да прошетам и да јадам
благодарам за честитките инаку секако дека е супер сега, ама во среда ме чека уште еден испит, така да... |
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak ke stegame palci,sto se sekiras
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakvo steganje palci eve jas uste od sega ja pustam srekjata........ajde srekooooooooooo kaj Oust
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si za ...neli site imame zadaca po nesto
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dojdi da te kaj se gubis povremeno nenajaveno popladne pobegna
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da de...ti si po jazinjata crevata i kablite... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hi, bajaderce ups.....King
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne pobegnav Moira..i sinojka a i dene s netot me zeza..sega citav za pedofil od KU ..
ti da kutis well....ne me nerviraj...da ne secam jaze |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas koga ti vikam da se razvedes, ne me slusas.....togas PATI
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh..bi se arzvela od prva...ama greskata na Sam ja trpam ...neli delime i dobro i zlo...taka se zakolnavme
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti se premnogu seriozno svakjas......ma kakov zbor, ne patam
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 181182183184185 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |