![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18271828182918301831 2229> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Питу накнадно за тоа ќе правиме муабет околу стиховите
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Fala Irence,se najadov..malku smeniv meni
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВАЖИ БЕ НАТЕ ...
И ТОА СО КАФЕ МОЖЕ ДА МУАБЕТИМЕ... ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Irence,bas za niz Bitola bara cizmicki??
Ajde MARKO..ZA iRENCETO.,,Moite eptem gi trefnaaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
А НАТЕ НЕЛИ ПОУБАВО ТИ ЗВУЧИ ДОПОЛНИТЕЛНО ОТКОЛКУ НАКНАДНО ?
ЈАЗИКОТ СИ ГО ИСПОКРШИВ ДА ГО ЗГОДАМ ... ЕБА ГО . |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Да Вал за низ Битола... И знае Марко зошто барам специјални убави само за по Широк сокак...
![]() Но Марко го нема... ![]() Питу наш многу поетски настроен е денеска... браво за Питу ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Питу што би јас без твоите лектурирања
![]() ![]() ![]() Дополнително, да..Навистина не се сетив ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Otvoreni srca,stihovi pisuvaat
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Питу нам на Скопјаниве натурализирани или овдешни, ни се провлекуваат
српски зборови ... на 20 - ина км од овде е Србија... да не зборувам за
влијанието нивно низ годините...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Marko,,cekame cizmi... I po nekoe fustance,,,za mene crveno |
|
|
|
![]() |
|
Kvorum..JOK...DENES..
|
|
|
|
![]() |
|
ИРЕНА И НАТЕ ...
БЛАГОДАРАМ ЗА УБАВОТО МИСЛЕЊЕ ... А ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДО ИСПРАВКИТЕ НА СРБИЗМИТЕ,НЕ СЕ ЗЛОНАМЕРНИ ,НЕ САКАМ ДА ВЕ НАВРЕДАМ ИЛИ ПОНИЖАМ САМО ДА ВИ ПОМОГНАМ ДА СИ ГО ЗАЧУВАТЕ И ВИЕ И ЈАС ИДЕНТИТЕТОТ НАШ МАКЕДОНСКИ. ОТИ КАКО ШТО ТИ ИРЕНА ВЕЛИШ,НА САМО НЕКОЛКУ КИЛОМЕТРИ НИ СЕ СРБИТЕ ,ПА И ДРУГИТЕ НИ В'ЛЦИ НЕ СЕ ДАЛЕКУ. [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Изменето од PITU GULI - 21.Ноември.2006 во 12:17 |
|
|
![]() |
|
Kaj ste BE DECKI I DEVOJKI??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Е КАКО САМА ВАЛ ?
ЕТЕ МЕ МЕНЕ ТВОЈОТ ДВОРСКИ ШУТ ... ТУКА СУМ ДО ТЕБЕ ... |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18271828182918301831 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |