![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18251826182718281829 2229> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
МАРКО НЕ ЈА СПОМНУВАЈ ТИНА .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
леле ![]() ![]() ![]() Дали е некој стручен збор.правен не знам ...врти сучи.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
HMMMM..PAK TINA I TUGITE ZENI.....LELE KOLKU PREKRASNA TEMA
ZLATO PAK TE ZAKACAAT? KAZI KOJ..PALKATA E VO KOSH:)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
I Elena Georgieva mi bese simpatija...
ama otkako me zezna ednas.... pred nekoja godina trebase da dojdi na zabavata... i nedojde... a plativ karta da bidam odma do muzikata... da i go dodavam mikrofonot... i togas ja smeniv... i resiv nesto sto ke mi bide stabilno... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МАРЕ МА ШТО Е ТОА КОСХ ?
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
TUUU PA I JAS NEPISMENA..DE...AJDE EVE VAKA AGOL MOZE?
MORE I TI SI LJISIC? STAR?
|
|
![]() |
|
Pitu i tebe te smetam za prijatel...
ucestvuvame vo kolektivnata dusha na IMA-NEMA TEMA... TOA BILO : IMA POCETOK - NEMA KRAJ... Val... Val.. sto ni napravi..... Pitu ... mislam deka imame razbiranje medju sebe... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
ЈАС СТАР ?
МАРЕ МА ЈАС СУМ СЕГА ВО НАЈУБАВИТЕ,НАЈПЛОДНИ ГОДИНИ.... ИМА НЕКОЈА ПОТРЕБА ОД ОПЛОДУВАЊЕ ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ODMA SE NUDISH A? HEHEHHE AJDE KE OBJAVIME NA OGLASI?
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
PITU povtoruvam: greskata bese slucajna, a sto se odnesuva do avatarceto, neka go smeni prvo Dime. Zas moze na anglisk ia na srpski ne.
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ПА МЕ ДИРНА СО НА ДЕКА СУМ СТАР...
![]() ЕБА ГО А ОТИ ТИ ИЧ НЕ МЕ ПОДНЕСУВАШ ? А МАРЕ ? |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
море Питу се изненадив...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18251826182718281829 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |