![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
што не направи директ линк од овде...сега дур ја пишам адресата...ај,одам да видам
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......aj ako sakate podajte mi ja pepelarata
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
http://www.youtube.com/watch?v=gVKLz6bjn7s
pastiraj de ![]() pepelnikot srcko na balkon go staviv ![]() Изменето од alan ford - 17.Септември.2008 во 18:33 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Што не кажуваш вакви работи? И ова оди на Нова? Кога е терминот? Ц Ц Ц.... Отидов да гледам уште некое клипче...ти излуфтирај на брзина после и прибери го пепелникот од тераса...дува ветер,да не го оддува негде |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa celo vreme vcera te "opomenuvav" Biba emisijata.Biba emisijata...a ti si otisla Legendi za Esenta da gledas (btw.koga bev da go gledam u kino,izlegov na pola film....dosaden covece) ![]() Pogledni go klipot i so tipkata...coool e..a vidi gi i americkite "Momenth of truth"...tie se epten hard-core ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......vari nekoj kafe ili.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() kafe za srckoooo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
a sega i mojata "omilena" pesnicka
![]() ![]() Skupljao Madonnu, K-K-Kajli Nosio je samo pinky starke Voljele su ga sve naše m-m-majke Znala sam da dečko je za mene Sladak je i baš razumije žene O, kako sexy par mi ćemo bit' K'o Angelina i Brad Pitt Al sve je ošlo vrit! Uh, sh*t! Gej, moj dečko, dečko je gej... O, mi carińo, ?por qué no me quieres mi amor? Estoy muerta sin ti... no te vayas com tu amigo !!!por favooooor!!! Čipka halteri - njemu se spava Koža, svila - njega boli glava A baš se sexy kreće dok pleše Zar debela sam pa me zato ne-ne-neće Voli me i šalje puse stalno Ljubi me al ne dira me - tamo On je pištolj bez ijednog metka Zar baš od svih moj dečko mora biti tetka?? Gej, moj dečko, dečko je gej... Hej, gej je stvarno ok Svi kažu gej je ok Al što mi to sad znači Think I'm losing this game Gej, moj dečko, dečko je gej... Gej je ok, on je gej, gej je ok... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...za srcko coffe...a za mila...sto...????
![]() |
|
![]() |
|
.....FALA SRCKO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
......koj bara ke si dobie
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...taka igrame...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
especially for mila...starbucks...one more time
![]() ako si za tursko...samo kazi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
.......mila ma
![]() srckooooooooo......trk po kafe....ladnoooo
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 179180181182183 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |