|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 179180181182183 1869> |
Автор | ||||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...e tu sam te cehkao...viish najslatki mi se shtrudlite, ali neam nisho protiv i nekoja krem tortica...tie gi obrabotuem saglam...eve vaka...behold... |
||||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Изменето од granny - 11.Февруари.2008 во 15:57 |
||||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
"recycle your mind"
|
||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...pa sea ako ti e kao plakat...neznam ja- ke treba i valjakot da go upotre*am verovatno ...hahahahahaha |
||||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...epa izvinte, molim vas ako ste na rabota...valjda nemate nekoja bela fotelja-pa da se poznava sfe...
|
||||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
a posteri lepis?
|
||||||
|
||||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ova vo slucaj da si zaboravil da te posetam http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=d4eed1893e0ab8048bfdb2ceb29d09ee Изменето од moira - 11.Февруари.2008 во 16:04 |
||||||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
da, vidi mu go avatarot..
|
||||||
"recycle your mind"
|
||||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...ne posteri-postari da...gi lepam ili kovam za zid ko freski... |
||||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...cao strudlichki...aj sea u rerna i batalete toa vishni i spanak...bljaaaaaaaaaak...menjajte drugo, ili ja ke ve napunam so nesho ako ne vi teknue sho...
|
||||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
bajaderce samo pazi da ne se istopis od strudlickite, taze se, od rerna stotuku izvadeni
|
||||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
zdravoooo
|
||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
пиппппппппппплллллллллллллллл
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 179180181182183 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |