IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 179180181182183 1869>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:51
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

...ma so takov jazik...ne e cudo i plakati da lepi..

ѓавол...pa ja obozavam sarkazam..kako mi stana kasper najdobar drugarголема%20насмевка

znes deka kerkiceto go nosi tvoeto ime?

a ti sto mislish po koga e krstena:)))ehhehehhe

sonceto e krivo za se
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:53

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

da prasham ..da ne ostanam neuka...vikam covekot ima nekoj problemi so jazikot de..ne za drugo deka non-stop ti e nadvor(jazikot)намигнување

...pa ti vikam dugachok mi e...toa e reklama...znaesh ona...koa ne prestanue da bara so konverzacija(nestrplivost)-pikni i go jazikot...abe chista lingvistika-stransko jazichna regija-podrachje de...плазење

ti si bil samo za vo posta, za marki lepenjeнамигнување

...takseni ili administrativni?...znaesh deka ako mnogu lizesh markici ke se popraish na lepakot otpozadi ima lepilo od priroden sostav...gluteinot poprava...kaj mene na rabota imashe edno mlado pripravniche i samo mu davaa da lepi takseni marki na deklaraciite i da maa pechati...i posle 1 dena se poprai i vika kao...od sho be ova vaka?...e od sho?...pa mnogu lizesh be sine...od toa e...плазењегазење%20од%20смеење

pa koi ti se poslatki..samo nemoj od tintata..ke ti zagrchiголема%20насмевка

...e tu sam te cehkao...viish najslatki mi se shtrudlite, ali neam nisho protiv i nekoja krem tortica...tie gi obrabotuem saglam...eve vaka...behold...плазењеплазењеплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:53

...baba ja mislam deka ima poprefineti stvari od lizenje gzoi i plakati...eve na primer jazikot moz da se iskoristi za tehnika...pokraj govorot i flertot kaj sho se oblizuvaat usnite moz i da se raboti so nego onaka...goreeeee...doleeeee...ka kruzni pokreti u tachka...pa posle pak nanovo ama so poshirok dijapazon...abe sho da ti kazam koa nemash pojma od toa, ti si zaboraila kako e toa garant...плазењетрепкањетрепкање
hehehe..pa ne djabe rekov deka taa velicina samo za plakati e a moze i tapeti...gledam pak ke se vratila taa moda

Изменето од granny - 11.Февруари.2008 во 15:57
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:55

da prasham ..da ne ostanam neuka...vikam covekot ima nekoj problemi so jazikot de..ne za drugo deka non-stop ti e nadvor(jazikot)намигнување

...pa ti vikam dugachok mi e...toa e reklama...znaesh ona...koa ne prestanue da bara so konverzacija(nestrplivost)-pikni i go jazikot...abe chista lingvistika-stransko jazichna regija-podrachje de...плазење

ti si bil samo za vo posta, za marki lepenjeнамигнување

...takseni ili administrativni?...znaesh deka ako mnogu lizesh markici ke se popraish na lepakot otpozadi ima lepilo od priroden sostav...gluteinot poprava...kaj mene na rabota imashe edno mlado pripravniche i samo mu davaa da lepi takseni marki na deklaraciite i da maa pechati...i posle 1 dena se poprai i vika kao...od sho be ova vaka?...e od sho?...pa mnogu lizesh be sine...od toa e...плазењегазење%20од%20смеење

pa koi ti se poslatki..samo nemoj od tintata..ke ti zagrchiголема%20насмевка

...e tu sam te cehkao...viish najslatki mi se shtrudlite, ali neam nisho protiv i nekoja krem tortica...tie gi obrabotuem saglam...eve vaka...behold...плазењеплазењеплазењегазење%20од%20смеење

ne se sekiraj ke narachame od slatkarnica ups knizarnicva.. veruvaj cela sum vo zabluda..
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:55

...baba ja mislam deka ima poprefineti stvari od lizenje gzoi i plakati...eve na primer jazikot moz da se iskoristi za tehnika...pokraj govorot i flertot kaj sho se oblizuvaat usnite moz i da se raboti so nego onaka...goreeeee...doleeeee...ka kruzni pokreti u tachka...pa posle pak nanovo ama so poshirok dijapazon...abe sho da ti kazam koa nemash pojma od toa, ti si zaboraila kako e toa garant...плазењетрепкањетрепкање
hehehe..pa ne djabe rekova deka taa velicina sam za plakati e

...pa sea ako ti e kao plakat...neznam ja- ke treba i valjakot da go upotre*am verovatno ...hahahahahaha
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:58
...epa izvinte, molim vas ako ste na rabota...valjda nemate nekoja bela fotelja-pa da se poznava sfe...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 15:59
a posteri lepis?
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:00

...baba ja mislam.......

ova vo slucaj da si zaboravil da te posetam

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=d4eed1893e0ab8048bfdb2ceb29d09ee

Изменето од moira - 11.Февруари.2008 во 16:04
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:00

a posteri lepis?

da, vidi mu go avatarot..
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:02

a posteri lepis?

...ne posteri-postari da...gi lepam ili kovam za zid ko freski...плазењетрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:05
...cao strudlichki...aj sea u rerna i batalete toa vishni i spanak...bljaaaaaaaaaak...menjajte drugo, ili ja ke ve napunam so nesho ako ne vi teknue sho...големо%20гушкање
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:07
bajaderce samo pazi da ne se istopis od strudlickite, taze se, od rerna stotuku izvadeni
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:11
zdravoooo
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 16:19
пиппппппппппплллллллллллллллл
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 179180181182183 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.