![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18051806180718081809 1869> |
Автор | |||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
E pa aj koa veke doznavte nesto za mene idem i ja sea.....definitivno....btw prekrasno bese so vas F,F i F
|||||
![]() |
|||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||||
па да не не е така,... ?? цел живот пред мене,.... јас да се нервирам...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
OK Perlita...ke vidam sto imalo
![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
samo taka teraj
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
![]() ![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
па идивиди на темата,..... да не објаснувам јово на ново........ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
што бе ??? ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
ajde biserna Leka nok
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
само за да спијам мирно.............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
a nie dezurni pozdravuvaci li sme?
![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ученичките биле многу депресивни,... и зимале средства за расположение,.... и паѓаа во несвест сред ходник,...... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18051806180718081809 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |