![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18031804180518061807 2229> |
Автор | |
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marko Marko od kade gi vadiš slikite
Pa posle drug ti e kriv nekoj oblekuva nekoj soblekuva
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДАЛИ Е НЕВЕРСТВО АКО НЕКОЈ ТИ СЕ ДОПАЃА,ТИ ГО ПОЛНИ СРЦЕТО,ОЧИТЕ,МИСЛИТЕ.
АКО ГО БУДИ ЧОВЕКОТ ВО ТЕБЕ . А СЕПАК СИ ОДИШ ДОМА И СИ ГИ ИЗВРШУВАШ СЕМЕЈНИТЕ ОБВРСКИ ,НО И ТОГАШ ВО МНОГУ СИТУАЦИИ ТИ ДОАЃА ДРУГАТА ЛИЧНОСТ,ПРАВИШ СПОРЕДБИ СО НЕА,... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
MAJA...gledaj koja stranicka ja fati...2626..
CESTITO
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Jas sum Gospod, tvojot Bog, nemoj nikogas da kazes deka ima drug Bog osven mene.
Jas sum alturista...ups altruista
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
VOJVODO...NE E GREV TOA...NEMA FIZICKI KONTAKT...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
nekoi lugje, prosto, odeni se za da fakjaat
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
altruist..DJAKI...ISTO KAKO JAS,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
odeni = rodeni
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
treba samo da premineme na dela Vall, za da gi ubedime lugjeto. samo koj ke go napravi prviot cekor???!!!
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Ja fativ Val pak konekciite se slabi
i ja na sebe si čestiam
mi dojdoa edni momi na kafe
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДАЛИ И КОЛКУ Е БИТЕН ФИЗИЧКИОТ КОНТАКТ ?
А ВАЛ ? ЈАС МИСЛАМ ДЕКА АМА БАШ СЕ Е ВО МОЗОКОТ... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Fizicki...ako ja dopres..taa posakuvanost...toa e sladok grev..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A za vo misli....jas sekoj den...izneveruvam
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
си замина странката...
![]() Марко сакам чизмички...сандалкиве за Нова година... ![]() ми требаат убави чизми за прошетка по Широк сокак... знаеш нели Марко?! ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18031804180518061807 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |