![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17991800180118021803 2229> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlicno (5),
ne znam opisni ocenki da davam.
A za sedmo nekoja zadaca moze?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Djaki kogo ocenuvas
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Irence,BRAVO..
Jas pa mislev,VALL IZELA najmnogu cokoladcinjaa
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dzaki, po Mesa duket nuk je fillestare?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Vall ja ocenuvam Irena zasto resi edna zadaca od treto oddelenie.
Za sedmno se plasi.
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
[QUOTE=DJAKONDO]Odlicno (5),
ne znam opisni ocenki da davam.
A za sedmo nekoja zadaca moze? [/QUOTEќе треба многу одделенија да надминам набрзина... ![]() ![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
kOLKU MRAZAM MATEMATIKA....LELE.. |
|
|
|
![]() |
|
La fille...pa ti znaes...albanski....sekoja cest,a be na koj mu odi mu odi
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La fille,kako se cuvstvuvas denesss??Ama iskreno.........
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Marko,moze i za mene..eden model na CIZMI ESEN ZIMA 2007....NESTO SO POVISOKI SHTIKLI
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ova se za la_fille...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, pocnav da ucam albanski. Iskreno interesen jazik mi e, a ima nekoi bukvi slicni vo izgovorot so francuskiot, pa zatoa mi e lesno.
Inaku kako se cuvstvuvam? Znaes kako se cuvstvuvam. Samo sto denes e intenzivirano toa cuvstvo |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17991800180118021803 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |