|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 563> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би ја однела на караоке журка
(мислев на лането, ама додека јас пишам уште двајца се пријавиле за караокето) Изменето од Biba_G - 03.Јули.2009 во 21:19 |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozes da mi uletas pred post (ko kredit pred plata), ete i toa, osven i
p.s. Ova bese za Muvaloto, a za Bib vazi i Изменето од Sho-Sana - 03.Јули.2009 во 21:20 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAVME VCERA KARAOKE ZABAVA VO MILENIUM
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе организираме друга... приватна караоке журка... да ги поштедиме другите од милозвучноста на мојот глас
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ma Bib fakaj vinoto, posle nekolku casi ti super ke pees, a nie super nema da zamerame aj na zdravje!
|
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO BI MI LEGNAL ODAM NA SIROK SOKAK I TOA PO SLADOLED CAO NA SITE |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би му посакала убав помин
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf, od kade da pocnam da
e veke mi e maka od ispravki, Изменето од lane62 - 03.Јули.2009 во 21:29 |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muvalo, a za nas sladoled???????
Lele, cmokcinjaaaaaaaaaaaa za Lane i Bib! Изменето од Sho-Sana - 03.Јули.2009 во 21:32 |
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sana i Lane... |
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ovde li tropase??? aj odi tamu vo pusalna, nie gostite (ja i Lane de) bez tebe li ke se cudime koj ti tropa na porti???
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би и’ рекла дека веќе не трчам со кафето да ја барам наоколу
|
|
Внеси реплика | страница <1 178179180181182 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |