![]() |
|
Секс со бившата/бившиот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 22> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
![]() |
||
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
|
da da...
neli ? |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
da da da da i DA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
NE PRAKTIKUVAM SEX SO BIVSI
![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
Sinolicka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
|
Bravo za komentarov. Najdobar odgovor definitivno ![]() ![]() ![]() |
||
Wer nicht liest, der nicht lebt.
|
||
![]() |
||
Warlord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
|
![]() kogo uopshte go bolit patlak dali ke ja opnish ushe ednash bivshata , ako sakash opni ja ako ne ne , posle pak si skaran....
ne e neshto za shto bi trebalo da se razviva "visokointelektualna" diskusija....\
sankir si nemal sex so nea pred to.... i sho od ushe udnash>>>
ne ja razbiram temava... ![]() ![]() ![]() Изменето од Eleni - 08.Март.2007 во 20:55 |
||
![]() |
||
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
|
sto ke ti staro isprobano govedo
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja samo edna sum imal i uste sum so nea, oti mi vika deka kako nea druga nemalo i niedna druga ne bi me trpela i so tekot na vremeto i poveruvav, taka da drugite zeni popreko gi gleam
|
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Па можеби со бившиот партнер само во сексот сте биле сложни, а моменталниот партнер не ти го прави кефот.
И за да не одиш со други провереното си е проверено.
![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa ne e toa leb da ne mozam bez nea i na kraj krajeva u lebot ne go pikam.
Iii zamisli da otides kaj nekoj takov da rucas, sto si go onaduva lebot, kao sto mu vikam na eden sto jade ovcesko : - Znaes deka nema ovcar sto ne onaduval ovca i ti posle ja jades. A on : - Sramota ! A Ja: - Neka se srami ovcarot, zosto pa ja? |
||
![]() |
||
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
|
jebes mu mater ja za volkot(govedoto) a toj navrata.eee p**ka ne delam ne e den na crveniot krst.ee govedo be sto plukace vo bunarot koga pak posaka voda da pies.ebate toa kopukot skopski
|
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
loso e ako produzat custvata ili starite se vratat a situaciite se edno porazlicno od prethodnoto...
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
доколку темата ја сметаш за глупа, можеш слободно да ја прерипаш другарче ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |