IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со бившата/бившиот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со бившата/бившиот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 22>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 21:29
ко демек знеш колу и како му треба
Кон врв
sm-game Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sm-game Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 22:05
da da...
neli ?
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 23:44
Originally posted by sm-game sm-game напиша:

da da...neli ?

da da da da i DA
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 10:53

NE PRAKTIKUVAM SEX SO BIVSIWink
   DIJANA
Кон врв
Sinolicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sinolicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 11:29
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Dali e dobra idejata  da vodite ljubov so vashiot bivsh partner i kolku e ova"emotivno opasno"

ne dovagja u obzir !!! ima i drugi kandidati, bivshiot ne e edinstven

Bravo za komentarov. Najdobar odgovor definitivnoClapClapClap
Wer nicht liest, der nicht lebt.
Кон врв
Warlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Февруари.2007
Локација: Afghanistan
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Warlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 11:34
LOLmnogu glupa tema...
kogo uopshte go bolit patlak dali ke ja opnish ushe ednash bivshata , ako sakash opni ja ako ne ne , posle pak si skaran....
ne e neshto za shto bi trebalo da se razviva "visokointelektualna" diskusija....\
sankir si nemal sex so nea pred to.... i sho od ushe udnash>>>
ne ja razbiram temava...LOLLOLLOL

Изменето од Eleni - 08.Март.2007 во 20:55
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 08:25
sto ke ti staro isprobano govedo
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 08:31
Ja samo edna sum imal i uste sum so nea, oti mi vika deka kako nea druga nemalo i niedna druga ne bi me trpela i so tekot na vremeto i poveruvav, taka da drugite zeni popreko gi gleam
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 12:01
Originally posted by Warlord Warlord напиша:

LOLmnogu glupa tema...
kogo uopshte go bolit patlak dali ke ja opnish ushe ednash bivshata , ako sakash opni ja ako ne ne , posle pak si skaran....
ne e neshto za shto bi trebalo da se razviva "visokointelektualna" diskusija....\
Па можеби со бившиот партнер само во сексот сте биле сложни, а моменталниот партнер не ти го прави кефот.
И за да не одиш со други провереното си е проверено.LOL
Just love
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 18:33
Pa ne e toa leb da ne mozam bez nea i na kraj krajeva u lebot ne go pikam.
Iii zamisli da otides kaj nekoj takov da rucas, sto si go onaduva lebot, kao sto mu vikam na eden sto jade ovcesko : - Znaes deka nema ovcar sto ne onaduval ovca i ti posle ja jades. A on : - Sramota ! A Ja: - Neka se srami ovcarot, zosto pa ja?
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 21:26
jebes mu mater ja za volkot(govedoto) a toj navrata.eee p**ka ne delam ne e den na crveniot krst.ee govedo be sto plukace vo bunarot koga pak posaka voda da pies.ebate toa kopukot skopski
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2007 во 21:28
Originally posted by MaVnaTa MaVnaTa напиша:

jebes mu mater ja za volkot(govedoto) a toj navrata.eee p**ka ne delam ne e den na crveniot krst.ee govedo be sto plukace vo bunarot koga pak posaka voda da pies.ebate toa kopukot skopski

Thumbs%20Up ClapClapClap
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2007 во 12:41
loso e ako produzat custvata ili starite se vratat a situaciite se edno porazlicno od prethodnoto...
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2007 во 12:45
Originally posted by Warlord Warlord напиша:

LOLmnogu glupa tema...

доколку темата ја сметаш за глупа, можеш слободно да ја прерипаш другарче WinkWink А иначе и тоа како има луѓе кои гиболи патлак како би се одвивал еден секс меѓу стари познајници... Big%20smileBig%20smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.