![]() |
|
AFTER "FORUM" PARTY |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Автор | |||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...bel kozen mantil...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NO COMMENT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|||
![]() |
|||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
||
![]() |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
ок ок, немој да пукаш ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
denes NEDELA 13 april imavme mala after-FORUM PARTY.......BEVME TROICA ,BESE PREKU DEN ALI SI POMINAV NEZBORAVNOKE VI KAZAM SAMO DA SE ISTUSIRAM
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
А не викате а?!?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
dojde bratuced mi od Zagreb raboti na odnosi so javnosta vo VIP za Hrvatska i Makedonija...sednavme u dal met fu..i se javiv na la fille da faka taxi i vednas da doaga..a ona utepana dusicka,se soglasi,ali samo na pola saat...U meguvreme samo sto la fille dojde bratuced mi morase da ide...pa ostanavme da dojadam pizzata i stanavme.
Pravec se znae...postoese samo eden...otidovme na kapucinno u Blue caffe...jas i fille...sednavme,naracavme kafe..no za zal PERO GO NEMASE...I taman koga pocnav da mislam deka PERO e samo fikcija...odnekade se pojavi eden blansiran mladic...a koga vidov deka na la fille i svetnaa ocinjata..znaev - TOA E PERO.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Makijaveli - 14.Април.2008 во 00:29 |
|||
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
Не дека беше нешо форум журка...ама не беше и на кафе само...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Laze,...ne sum tolku ubava.....a,..nasmeana,...da,...ushte nemozam da si ja soberam ustata.... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
||
sinojka bev izlezen so blue i so sandanski, pievme kokteli i baravne nesto kaj sto bese do sabajle otvoreno...
![]() ![]() ![]() P.S. i mislam deka blue ja fati malce ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
||
jas ja pokaniv na caffe direktorkata na IDIVID webot ahaha i prifati:D:D |
|||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
e pa vaka: odam jas, i normalno docnam, a Bavarecot dosol i predvreme ama otisol da ja ceka Mona...i gledam tamu dvajca decki, edniot mi zalici na zabegan, ama neli sum kjorava, ne bev sigurna...i si cekam na dozdot i si cekam, i doaga edna devojka i prasuva dali sum od forum...rekov da i se zapoznavme...toa da ti bide Blue666...i si sednavme, i posle toa dojdoa i ostanatite...I normalno nekoi ne veruvaa deka sum profesorka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |