|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 1762> |
Автор | |
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka sum i tamu
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zatrcav po starri godini
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka sum i jas ...
se osekam kako da sum kacen na vrteleska... hahaa |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pola cas nema nikoj
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na chat se site..
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја тука ке садам таму неможам некад да се уклопам
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamo se ... ama isto te isto ... samo nesto se dofrla .... recenici ... kako isprekinata prikazna... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drago mi e sto te gledam tuka bosichka.. tuka e irencheto i teta... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze da se kaze vic?
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи марко да се насмееме мелку
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj postar covek bil vo apteka da kupi vijagra... ama mu se gledalo skapo... pa kupil edna kapsula... kolku da mu se digni ... da ne gi mocha cevlite... No vo aptekata mu dale apche pogolema doza ... i go ispil vo aptekata ... bidejki neznael kako treba ... otisol doma i se javil po telefon: - aloooo... aptekata ... - da povelete... - jas sum onoj - onoj so vijagrata... - kazi cice... - ami ja ispiv... i sega mi e kochan.. a zenata mi izlegla na pazar... sega sto da pravam??? - AMI VIDI KOMSIVKATA ???? - AMI ZA KOMSIVKATA VIJAGRA NE MI TREBA !!!... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj covek kupil vijagra ... i taman da ja ispie i da ja rasturi zenata ... mu stignale gosti... i vo toj moment vijagrata mu ja dal na papagalot... i se setil deka papagalot moze da zboruva sex-i... go stavil vo friziderot .. Drugiot den ... se setil gazdata na papagalot... LELE SE IMA SMRZNATO!! go otvoril friziderot ... i sto ke vidi... papagalot gi natrtil pilinjata ... - GAZDA ... NE ZNAES KOLKU E TESKO DA EBIS SMRZNATO PILE...!!! EDVAJ NOZETE IM GI RASIRIV.. UFFFFF |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ЈАС СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ЧАТ
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VI POSAKUVAM PRIJATNO POPLADNE ... NA SITE MOI MILI PRIJATELKI I PRIJATELI ... IZVINETE AKO NESTO SUM ZGRESIL ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |