IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Може ли да се вљубиш во забранета личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Може ли да се вљубиш во забранета личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 31>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 08:36
Na primer u nekoja u zatvor i dur e tamu sigurno ke te saka
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 12:03

Danielle Heaney i Nick Cameron imaju istog oca i različite majke. Odrasli su odvojeno, a susreli su se u kolovozu 2006. i odmah se zaljubili jedno u drugo.

Danielle Heaney i Nick Cameron Uskoro su postali ljubavnici. Danielle se zbog Nicka čak razvela od svoga supruga koji se sada brine o njihovoj četverogodišnjoj kćeri.

'Znam da je moja ljubav prema bratu pogrešna moralno i zakonski, ali ja se osjećam dobro dok sam zaljubljena u njega. Jedini način na koji se ovo može objasniti je da kažem da na dan kada sam upoznala Nicka, osjećala sam da sam napokon upoznala svoju srodnu dušu. Udala bi se za njega da mogu', rekla je 22-godišnja Danielle.

'Moji su osjećaji vrlo zbunjujući. Zaljubljeni smo jedno u drugo, ali ponekad pomislim da mi je sestra. Mislim da stoga ne bi trebao biti zaljubljen', rekao je 28-godišnji Nick.

Policiji ih je prijavila Nickova majka Susan, nakon što ih je zatekla kako vode ljubav. Sada gotovo i ne razgovara s njima.
Sud ih je upozorio da će morati u zatvor na dvije godine ako ponovno stupe u spolni odnos.

Nakon devet mjeseci prisilne odvojenosti, par je ovaj tjedan ponovni susret proslavio šampanjcem, a Nick se planira ponovno useliti u Daniellin stan u Glenrothesu.

Složili su se da neće voditi ljubav, ali kažu da su još očarani jedno drugim. Razgovarali su o tome da se presele u neku drugu državu u kojoj incest nije ilegalan. No, tvrde da djecu ne bi voljeli imati zbog straha od zdravstvenih problema koji mogu nastati usred incestnog odnosa.

'Devet mjeseci koje nisam mogao provesti s Danielle za mene su bili prava tortura', rekao je Nick.

Opširniju priču o ilegalno zaljubljenom paru možete pročitati na Daily Mailu.

Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 01:42
I TOA KAKO,BAREM NEKOLKU PATI VO ZIVOTOT
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 01:44
a toa nikako
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2008 во 08:22
Sega ima bolji majki od kerki
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 00:40
големо%20гушкањеСе е исто само една особа нема.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 18:13

а кој е забранета личност???изненадување

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 18:20
.... ZAGOR!!!..ТИ НЕ СИ ЗНАЕЛА???...И ТОА СО ЗАКОН!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 18:33
da se vlubis mozes vo bilo kogo pa i vo zabranetata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 18:45
Zabraneta poradi ocigledni posledici, toa e tezok konflikt
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 18:49
БЕВ ЗАБРАНЕТО ОВОШЈЕ ЗА СИТЕ МОМИ ШТО ГИ ЉУБЕВ...РОДИТЕЛИТЕ МЕ ПРОГОНУВАА И МИ ЗАБРАНУВАА ДА ИМ СЕ ДОБЛИЖУВАМ НА 2 КИЛОМЕТРИ...ЕДЕН И СО ПУШКА МЕ БРКАШЕ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 18:49
Dozvoleno e se' ona sto so ustav i zakon ne e zabraneto!

Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 19:10
jas se vljubiv vo,...blubell,....ako e taa na slikata!љубов
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 19:11
ако ова се вика забрането.......сршено%20срце
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.