|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Автор | |||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...tek ako ljubomorata ja iskaze so toa shto ke te zamavne so sukaloto dva tri pati... ke izleze deka eeepten mnogu vredish.... |
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nikogas...dodeka ne go pretera so provokacii...pa si mislam mozebi i podobro e da sum mnogu ljubomorna,taka nema da provocira i ke si go ima stravot i nema da mrda
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Novive domakinki koristat gotovi kori ...znaci nema sukalo |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.... 1:0 za tebe... i za mladite domakinki... |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moze samo so sajka da mi pomine niz kola, e toa svarno ke me zaboli, a za drugo oko ne mi trepnuva
|
|||
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |