|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 21> |
Автор | |
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само коњак...а во случај да сум претерала...тогаш може и што ќе ми дојде при рака...и така не се сеќавам
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од Tiggy Vicious - 16.Јуни.2010 во 23:40 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo domasni uslovi isklucivo crno vino za iskacanje... strogo votka.. vo leto djin tonik.. mnogu retko pivo (koga nema "dobri votki")
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиво, вино... ако има и коњак.
Ама никад не претерувам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво е и џин-боровница
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вотка,коњак и вино
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиво, коњак, вино, зависи од тоа колку пари имам со мене.
Изменето од Phantomlord - 24.Јуни.2010 во 11:15 |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,Во текот на ноќниот живот,,
|
|
7528620xs
Нов член Регистриран: 12.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едит поради прегледноста на темата
------------------------------------------------------------ discount ed hardy/pandora style charm/cheap ed hardy clothing/pandora beads on sale |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо алкохолно...затоа што ме тера на.......
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na shto li toa misli |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не е ваљда на спиење
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neznam ma ren jas ne pijam zatoa me interesirashe na shto bi mozelo da te tera
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А заборави пред некој ден кога излеговме на што те тераше водката?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |