![]() |
|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 43> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zs ??
Hmmmmm Zatoa sto forumot za mene e eden bazen ..... kade plivaat ripcinja ...... somovi , pastrmki , krapoj......... ziveat zeleni algi i korali..... ima po nekoj delfin...... a bogami i ajkuli i pirani..... Vleguvam vo bazenot...... ne znam sto ke sretnam.... ama toplata voda.... definitivno me relaksira... i lezerno si plivam vo nego.... Jepp...To je to... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Nema da glasam zatoa sto go nema mojot odgovor.
Ovde sum da se zabavuvam nesto da naucam i da se druzam so prijateli i prijatelki ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ако сакаш да се едуцираш , не ме читај мене
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
pa na rabota monotono
nema so kogo da porazgovaras zatoa ovde ke procitas ke napises i ke se educiras nekako |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vo gluvoto vreme da si kazam neso
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Да си фанам некоја.....
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
...rekose mi Idividi
i
ja dojdov vidov i ostanav tuja sum sea
...........tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Да не биде столчето празно, а компјутерот осамен
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nemam nishto popametno !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Zabava,razmenuvanje na mislenje,soveti...i popolnuvanje na slobodnoto vreme
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
За побрзо да ми мине времето, а малку и за забава...!!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
Strkot me donese
![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Добро кај мене може мотив за ваква
мисла беше песната од Нон Стоп "По навика" ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() Исто и кај мене, со таа разлика што ниту ми се,ниту имам намера да ги ставам на листа за откажување |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |