|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 266> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku so niv prvo, pa so nas..
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa......so niv se zaglavuva do 9 sabajle.....kje se potrudam okolu toa, stvarno.Danoooo...sliki4kite mori te cekaat mila....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До 9 сабајле ... лала ке те скршам, на нас ни кукаше во 03.00 сабајле.. Данооо кај е камшикот...е тек сега ја плеснав по газето
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma izvoljeva ona nesto tuka.. a togas vo 2 sakase da si ideme, ja molev da ostane.. pih... kamsikot, nema drugo resenje..
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma neeeeeeeeeee..... jas sabajleto morav da fatam pat nakaj strumica.....ZNAEVTE!!!!....ne e feeeerrrr...kaj e Zoki da me brani....????
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostaj go ti sega Zoki, ja kako kazam, on taka Nema koj da te brani.. So nas nekes mnogu da sedis, si baras kamsice, a posle ides u Strumica i gledas zenski u kafez, a sto e najtragicno, bez mene!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma, ne, jas maskoto go gledav (koga se skidashe), sledniot pat ve pokanuvam na striptiz tebe i Nate, ali nemojte da mislite deka samo kje gi gledate....
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto drugo, osven gledanje? Dava toj tipot da go diras??
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
м м м м м м кави што сме со Дана у кафез ке му влеземе кој го прашува
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa...ne znam....ne se osmeliv da ne mi ja dade edna.....(((((
aj kje pokusam vikendov ako odam...:)))))))
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погалиго ма мош нема да ти ја даде една него еден леле не можам да дишам колку се смеам еј...
Него ке не налутиш со Дана ке ти се нацртаме таму ај ај.. КОга се собираме кажете од сега да се спремам |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa daj i vie skoknete vo select ene kade e ...... ))))
a stvarno kje pokusam a ako me idade edna mesto eden kje recam toa mu e pozdrav od vas...hi hi hi
|
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvi maski ima pokraj vas.....
vie po striptizeri ste mi se zgnaleeee ako ve fatam site, pa edna po edna.....bam, bam, bam |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja da mu vlezam u kafez a on da me udri?? Haha, ma jok.. kaj moze.. koga ke mu frlam eden pogled, koga ke go slapnam za gazeto, ima da se sekne tamu..
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |