|
Провокација |
Внеси реплика | страница <1 1617181920> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
освен деколте ..
до пупак... може и миниќ.. молам...???? душата не е провокација... тоа е ... душичка моја... мислам дека барем сега сум јасен.... Изменето од којсумјас - 18.Април.2009 во 17:53 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmmm...........
Ako do vcera velev deka svetot se vrti okolu parite... koi zelezni vrati otvaraat....... deneska e sosema poinaku.... sve se vrti okolu seksot...... nema vrata koja nema da se otvori ....... nema zelba neostvarena........ nema provokator koj nema da zakjuti...oneme.... koga e vo prasanje sexy oratorstvo bez sexy tabu tema... megjutoa so edna klauzula... do odredena crvena linija...da se ima granica... razbira se ..... |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponekogas e podobro i da ostanat zatvoreni zasekogas,ne gledam prosperitet ili bilo kakva idnina zad niv...zatoa i ne sakam ni da sum blisku do niv....
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene provokacija na forumov e mrzla
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Границата ја поставуваат... оние двајца кои учествуваат... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nenameliva provokacija,so pogled ,so gest,pa i so zborovi mislam deka na sekomu mu godi,ama vnimatelno ...sve mora da e diskretno i so stil
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
провокациите во много случаеве се злонамерни... или бараат некаква корист.
кога сакаш да си злонамерен или да имаш корист: одговори им. А за да не бидам така црногледа: има и провокации на кои просто не можеш да удржиш---- тие се дел од лjубовната игра... ги сакам тие провокации. Изменето од pagane - 20.Април.2009 во 13:53 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ќе додадам: цел на многу провокации е да се извади најлошото, демонското од човек на површина. Оние другите, кои се дел од љубовната игра... мммм, слатки се... и јас ги сакам |
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisit za kakva provokacija se rabotit
nekoi provokacii se se pravat za eden ubav cel nekoi za nesto loso nekoi za ljubov nekoi za gordost provociranjeto sekoagas ne e za loso nekogas mozit da se pravi i za dobro |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично одма враќам, со иста мерка
Никогаш не се лутам, ниту пак се правдам, ако некој ја претера едноставно го игнорирам, си велам гревота е толку му делиле |
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAKAM PROVOKACIIAMA ONIE SEXSI PROVOKACII
A NE SAKAM KOGA NEKOJ ME FAKA NA DUR |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako denot mie pogoden so visoko C reagiram na provokacija.. ako denot mi e splasnat...ne provokacija ...shto saka neka pravi ke go poglednam i samo ke recham ..pihhh..i ke si zaminam!! |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali se smeta za provokacija koga ne se pravat dopolnitelni napori za takvo nesto ? |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi treba vreme da svatam deka nekoj me provocira...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |