|
Трета смена на форумот |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 148> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трета сменоооо како сте???
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
омар...па ти си веќе во прва смена...освен ако не си дежурен 12 или 24 часа |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маче ма тоа е крај на трета смена.... Од 8 почнува прва...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се пријавам оти сум на работно место
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve me
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
повторно...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шоуто може да почне тенкју
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти Мацо веќе да не идиш на работа... 3 недели те нема и ради тебе и оркестаров пропаѓа... |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
воа е примарен оркестар ви са мољам
Изменето од sanja-a - 16.Мај.2010 во 01:05 |
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морах да ја носам мама Ристенка кај Др. Мичо
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зш мор???
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако му треба на некого шечер пљус... |
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hate treta smena...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му треба Изменето од Calipso - 16.Мај.2010 во 02:11 |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 148> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |