![]() |
|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 58> |
Автор | ||
mariovec ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Поздрав до тебе,заљубена ![]() ![]() ![]() Прекрасен избор од твоја страна,мора да признаам....еве нешто постаро ![]() ![]() Vaska Ilieva - 01 - Sestra brata moli za vecera.mp3 Vaska Ilieva - 02 - U livadu potke .mp3 Vaska Ilieva - 03 - Todoro, libe Todoro.mp3 Vaska Ilieva - 04 - Kirajdzice, Jabandzice .mp3 http://rapidshare.com/files/404161624/Vaska_ILieva-Sestra_kani_brata_na_vecera-Upload_by_mariovec.rar.html Поздрав ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
![]() |
||
ljupcebgd ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
Па онда једна новија
![]() GRUPA SONATA - Po tragite na pesnata Grupa Sonata - Aj, sto ubavo odat veleskite momi Grupa Sonata - Eleno kerko, Eleno Grupa Sonata - Vo vlaskoto maalo Grupa Sonata - Ajde, ajde, mome Stojne Grupa Sonata - Belo lice ljubam jas Grupa Sonata - Sejmen da setam niz Buzaana Grupa Sonata - Se posvrsi serbez Donka Grupa Sonata - Sto mi e milo em drago Grupa Sonata - Bolen mi lezi Mile Pop Jordanov Grupa Sonata - So maki sum se rodila Grupa Sonata - Staro velesko oro Grupa Sonata - Sevnica duri zubori Поздрав |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Одиме со уште една стара плоча
![]() Duet Kostadinova & Vasilevski - Dali me lazes Liljano mome 04,10.1973.mp3 Duet Kostadinova & Vasilevski - Kazi, kazi devojce 04,10.1973.mp3 Duet Kostadinova & Vasilevski - Ne spi kerko pod tremceto 04,10.1973.mp3 Duet Kostadinova & Vasilevski - Odzol ide kales dimco 04,10.1973.mp3 http://rapidshare.com/files/402481803/Duet_Kostadinova___Vasilevski-Upload_by_mariovec.rar Поздрав на сите ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
aleks5ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
Поздрав Мариовец :):) Фала ти брат |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Еве малку прва помош,нешто што се нашло од Гоце Николовски Ajde Da Odime Vo Bitola - Goce Nikolovski.mp3 Angelina - Goce Nikolovski.mp3 Dajte Mi Ja - Goce Nikolovski.mp3 Del si od mene - Goce Nikolovski.mp3 Despa Mi Stoi Kraj Dunava - Goce Nikolovski.mp3 Eh Teskoto - Goce Nikolovski.mp3 Eleno Mome Eleno - Goce Nikolovski.mp3 Goce Nikolovski - Angelina.mp3 Goce Nikolovski - Edna Misla Imame Makedonija.mp3 Goce Nikolovski - Ej Bitola pod pelister.mp3 Goce Nikolovski - Majka Makedonija.mp3 Goce Nikolovski - Mojata Serenada.mp3 Goce Nikolovski - Molitva za nea.mp3 Goce Nikolovski - Nekoja stara ljubov.mp3 Goce Nikolovski - Nemoj Pesno Da Me Lazes.mp3 Goce Nikolovski - Ogan da go gori.mp3 Goce Nikolovski - Pesna od zemja dalecna.mp3 Goce Nikolovski - Srede Skopje.mp3 Goce Nikolovski - Znaete.mp3 Ima Edna Zemja Sonce Sto Ja Gree - Goce Nikolovski.mp3 Jas Si Imam Mnogu Meraci - Goce Nikolovski.mp3 Kako Pirej - Goce Nikolovski.mp3 Mi Ogrea Zlatno Sonce - Goce Nikolovski.mp3 Milice Moja Milice - Goce Nikolovski.mp3 Nekoja Stara Ljubov - Goce Nikolovski.mp3 Pesna Za Cento - Goce Nikolovski.mp3 Se Sobrale Makedoncite - Goce Nikolovski.mp3 Snosti minav - Goce Nikolovski.mp3 Tret Ilinden - Goce Nikolovski.mp3 Zapejte Site Angeli - Goce Nikolovski.mp3 http://rapidshare.com/files/401817584/goce_nikolovski-Upload_by_mariovec.rar POzdrav ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
Поздрав до сите стари и нови форумци
http://www.medioteka.net/video/dwAcnylVMz8/Ivan_Djakov_-_Lile,_Liljano.html http://rapidshare.com/files/401721489/Ivan_Djakov_Lile_Liljano.mp3.html Изменето од vedes - 22.Јуни.2010 во 19:10 |
||
Низ цела Македониjа песна се пее, оро се вие...
|
||
![]() |
||
aleks5ka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
Дали може да се најде комплетна дискографија од Гоце Николовски...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Поздрав другар ![]() ![]() ![]() Добредојде на форумов и пиши доколку сакаш нешто да слушнеш или имаш некоја желба ![]() |
||
![]() |
||
ljupcebgd ![]() Група ![]() Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
![]() |
||
|
Добро ве најдов!
Поздрав и до тебе Ведес! Ти благодарам за песната Изменето од aleks5ka - 21.Јуни.2010 во 16:11 |
||
![]() |
||
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
[QUOTE=aleks5ka]
П.С Ако може “Димчета аскер го писаја“ во mp3! Dobrodojde na forumov Poveli pesnata http://rapidshare.com/files/401326567/Dimceta_asker_go_pisaja.mp3.html Изменето од vedes - 22.Јуни.2010 во 14:20 |
||
Низ цела Македониjа песна се пее, оро се вие...
|
||
![]() |
||
|
МАриовец,
СЕКОЈА ЧЕСТ!!! Сега го најдов форумов и ги прочитав сите 40 страни. Ова е нешто неверојатно! Сум сурфал и порано и сум наогал по други екс-ју сајтови и форуми наши песни, и фала богу да најдам и нешто наше македонско :) Голем поздрав до сите Македонци ширум светот! П.С Ако може “Димчета аскер го писаја“ во mp3! Изменето од aleks5ka - 21.Јуни.2010 во 12:45 |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |