|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 58> |
Автор | |
vedes
Сениор Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali gi imate vo mp3 pesnite
Mitra moma Popovata Mitre Vlao tesko ranet Sprema se Mladen Na zavojot na Cherna-ima ja vo youtube Mariovec, pomogni mi Изменето од vedes - 09.Јануари.2010 во 20:41 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Небојша, Најдобро е да направиш колектор акаунт на рапид шер,доколку сакаш да уплоадираш музика. Во тој случај линковите на рапид траат 3 месеци од последниот даунлод,а без колектор може да се симнат само 10 пати,и после тоа треба да ги качиш повторно. Еве ти упатство како да го направиш тоа. How do you get a rapidshare collectors account?http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080907222904AASA95xПоздрав,кажи ако има нешто нејасно |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав Ведес, Нажалост,тешко ми е да ти помогнам кога немам доволно информации за песните.Твоите и моите наслови на песните не се совпаѓаат,па затоа би те замолил кога нешто ти треба,да ми кажеш барем кој пее,свири или нешто слично.На моите дискови има толку многу музика,толку многу слични песни што навистина ми е проблем да го пронајдам тоа што го бараш |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze li da pomine svadba makedonska bez
Pajduskoto |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Duet Zivka Ristovska & Ilija Kostadinov - Mi dojde majko libeto, Diskos EDK 5498, 13.12.1976
a1 Duet Zivka Ristovska & Ilija Kostadinov - Mi dojde majko libeto a2 Duet Zivka Ristovska & Ilija Kostadinov - Sto od mene sakas libe b1 Duet Zivka Ristovska & Ilija Kostadinov - Ako sakas libe da me zemes b2 Duet Zivka Ristovska & Ilija Kostadinov - Ne ja zatvaraj majko portata http://rapidshare.com/files/332930947/Duet_Zivka_Ristovska___Ilija_Kostadinov_-_Mi_dojde_majko_libeto__Diskos_EDK_5498__13.12.1976-upload_ |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne sum pokanet na svadba,a Biba???? Ne sum nekoj igrac,ama ova go znam Pozdrav,drago mi e sto navrati |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali moze vo mp3
MARIOVSKA TRESENICA na Tanec mnogu e ubavo oroto... na majkata na ZAMISLENA Изменето од vedes - 10.Јануари.2010 во 12:23 |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повели Ведес Mariovska Tresenica - Macedonian Folk Dance.mp3 Tresenica - Lihnidos.mp3 Tresenica - Zoran Markovski.mp3 Tresenica oro - Gothart.mp3 http://rapidshare.com/files/333203421/Tresenica-Upload_by_mariovec.rar |
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mariovec,
ti si neverojaten... Blagdaram za se sto pravis za forumot i za mene licno Poklon dozemi |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |