|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 43> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
9 dana
devet noci bez pomoci devet zora i devet mora ovaj kosmar ne prolazi A ja, gubim tlo pod nogama i grabim vazduh rukama a zemlja se ne otvara Ref. Da me primi ja ja nisam ziv kad nisi tu ziva je rana na srcu kada ti nisu tu A kad odes ti mi pucaj pravo u scre jer zivi ko da umire umire bez tebe Devet dana za devet rana zar ni jedna ne prolazi ako pustis da krv istece veruj necu preziveti Jer ja, gubim tlo pod nogama i grabim vazduh rukama a zemlja se ne otvara |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Proletniot den so love hit andjele:)))) , vlado zakon Andjele
ako to jos ne znas nisi ni ti bolja sve ce ti reci samo da sude da naude meni, da me ne volis vise a ja sanjam snove lude i dacu sve da tako bude andjele, andjele istina nije da nesto krijem od tebe pogledaj me, pogledaj me vidis li nisam vise svoj vidis li da sam samo tvoj andjele, andjele govore ljudi i tako te lazu sve sto pricaju ti neka meni kazu svi ce pomoci, samo da sude al istinu pravu ja cu ti reci samo s tobom noci lude i dacu sve da tako bude |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wish I Didn't Miss You Same old story is back again Call my lover, hang up, call again I can't eat, I can't sleep anymore Memories don't live like people do I can't eat, I can't sleep anymore I can't eat, I can't sleep anymore One of these days, it's gonna happen to you I can't eat, I can't sleep anymore I can't eat, I can't sleep anymore |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mila moja
negde daleko, ja bicu tu jer znam da pratila si snove tebi oprosticu Neka djavo odnese i moju dusu, platicu tebi ludovanja prastam a sebi ne mogu Mila moja, briga me za to samo moja ti jedina si bol mila moja, prastam ti za sve samo moja, volim te Na dusu neka mi stave neka mi sude sto nisi tu tebi ludovanja prastam sebi ne mogu Bila bi sreca kad bi se sreli slucajno i da previse mi znacis ja bih ti rekao Mila moja, briga te za to samo moja ti jedina si bol mila moja, prastam ti za sve samo moja, volim te Briga te za to ti jedina si bol prastam ti za sve Mila moja, briga te za to samo moja, ti jedina si bol mila moja, ja prastam ti za sve samo moja, volim te |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zeljko joksimovic , epten dobra pesnicka Lutko moja
niko ne zna u zivu ranu diraju vise mi ne dolazis da za ljubav zamolis skota vise ne volis lutko moja, molim te da mi oprostis Ref. Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv sve lepo sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak Vise se ne okrecem ni za jednim prolecem samo usne pokrecem lutko moja, zivim a vise ne disem Ponedeljak, hladan i siv hvala si rekla tek da vidim da sam kriv u trenu sam izgubio nisam te kako treba ni poljubio sad zauvek, i slab i jak, gledam u mrak |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каризма - Минаваш през мен vkusna kato chasha martini, s malko led i mnogo maslini, vijdam kak minavash krai men vseki den. stoish otsreshta, ne poglejdash, no useshtash kak ti govorya s ochi sled tebe bavno pitam sladko, gorchivo minavahs prez men kato vyatyr... minavash prez men akto vyatyr... prolet, lyato, esen i zima minavat prez men, kogato minavash krai men. otdavna s pogled me sledish, az se usmihvam, a ti mylchish nepoznata moji bi za teb, no ne i kogato... minavash prez men kato vyatyra. (svesht i vyatyr po osoben) minavash prez men kato vytyr (neshto v tebe mi napomnya) prolet, lyato, esen i zima (vsichkite sezoni se smenyat, kogato) minavash prez men,kogato minavash krai men. minavash krai men. esen, lyato neshto se promenya v menekogato... minavash prez men kato vyatyr. (dnes denyat e po-osobrn) minavash prez men kato vyatyr neshto v tebe mi napomnya...) prolet, lyato, esen i zima. (vsichkite sezoni se promenyat, kogato) minavash prez men, kogato minavahs prez men (minavash prez men) minavash prez men. (minavash prez men) neshto v mene se promenya, kogato... (minavash prez men) minavash prez men (minavash prez men.
|
|
sentry
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"What we've got here is failure to communicate.
Some men you just can't reach... So, you get what we had here last week, which is the way he wants it! Well, he gets it! N' I don't like it any more than you men." * Look at your young men fighting Look at your women crying Look at your young men dying The way they've always done before Look at the hate we're breeding Look at the fear we're feeding Look at the lives we're leading The way we've always done before My hands are tied The billions shift from side to side And the wars go on with brainwashed pride For the love of God and our human rights And all these things are swept aside By bloody hands time can't deny And are washed away by your genocide And history hides the lies of our civil wars D'you wear a black armband When they shot the man Who said "Peace could last forever" And in my first memories They shot Kennedy I went numb when I learned to see So I never fell for Vietnam We got the wall of D.C. to remind us all That you can't trust freedom When it's not in your hands When everybody's fightin' For their promised land And I don't need your civil war It feeds the rich while it buries the poor Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh I don't need your civil war Look at the shoes your filling Look at the blood we're spilling Look at the world we're killing The way we've always done before Look in the doubt we've wallowed Look at the leaders we've followed Look at the lies we've swallowed And I don't want to hear no more My hands are tied For all I've seen has changed my mind But still the wars go on as the years go by With no love of God or human rights 'Cause all these dreams are swept aside By bloody hands of the hypnotized Who carry the cross of homicide And history bears the scars of our civil wars "We practice selective annihilation of mayors And government officials For example to create a vacuum Then we fill that vacuum As popular war advances Peace is closer" ** I don't need your civil war It feeds the rich while it buries the poor Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh And I don't need your civil war I don't need your civil war I don't need your civil war Your power hungry sellin' soldiers In a human grocery store Ain't that fresh I don't need your civil war I don't need one more war I don't need one more war Whaz so civil 'bout war anyway |
|
elite sentinel
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MICHAEL JACKSON ДОБРА ПЕСНА, НЕЛИ? |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
People are strange - the Doors People are strange when you’re a stranger |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ubava balada Zaboravljas
na licu ti kisa znam da lije satima i neka lije, bar suze krije jer nebi hteo takvu da te zateknem i trazim reci, bar to nek spreci da mi tisina vrati dane protekle Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam dal' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla Ref. Zaboravljas sta smo jednom davno rekli kad ostavljas, ostavljas sve sto smo stekli sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu koji sam voleo Zaboravljas u sta sam te nekad kleo kad ostavjlas, ostavljaj za zivot ceo sacuvaj bar, onaj ponos u tvom glasu, koji sam voleo Mirise ti kosa, jos taj miris osecam ne, ne mozes uci, ja ne zivim vise sam dal' on te voli, znaj, jos me boli poslednji zagrljaj kada si otisla |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Michelle
ovu noc sve ove godine cuvao sam reci samo da ti kazem ne Ti potrosila si sve, dobre prilike sad se vracas meni, zato bolje kreni jer i ja sam potrosen, racun ugasen tu staru tebe, ne zasluzujem Ref. Michelle, nisi vise lepa kao pre moj te pogled ne prepoznaje ne zovi suze u pomoc mozes ti to bolje Michelle, kad ni za deset dugih godina da zavolis me nisi uspela neces ni za ovu ludu noc Znam ti pravu stranu svaku tvoju manu, dobro znam za te price tvoje, pretesan je ovaj mali stan Pa obuci kaput svoj, reci samo broj ulicu jos pamtim, bolje da te vrati jer i on ce cekati, neces priznati njemu ne smes reci, sve ces poreci |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Michelle
Michlle ma belle These are words that go together well, My Michelle, Michelle ma belle, Sont les mots qui vont très bien ensemble Tres bien ensemble. I love you, I love you, I love you, That’s all I want to say, Until I find a way, I will say the only words I know that you’ll understand. Michelle ma belle, Sont les mots qui vont très bien ensemble Tres bien ensemble. I need to, I need to, I need to, I need to make you see, Oh what you mean to me, Until I do I’m hoping you will know what I mean. I love you. I want you, I want you, I want you, I think you know but now, I’ll get you somehow, Until I do I’m telling you so you’ll understand. Michelle ma belle, Sont les mots qui vont très bien ensemble Tres bien ensemble. I will say the only words I know that you’ll understand, My Michelle. |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ostavi me, nece boleti
nestalo je ono sto nas je spajalo ostaje emotivna fobija srce gubi a razum dobija Ref. 2x Ostavi me, nece boleti nekako cu vec preboleti kasno je da se menja sve idi sad bilo gde, tako je najbolje Da se vrati vreme sada kasno je ne mozemo dalje valjda jasno je steta bas, s tobom lepo bilo je bice bolje za nas oboje |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |