|
ИДОЛ |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 29> |
Автор | ||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
lele kolku frikovi na idol
se mislam site ste frikovi ili samo frikovite " peat" ? hahahahahha |
||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||||
taanas
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
На тебе как ще ти е по убаво - да сме сите фрикове или не!?
|
||||||||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Ne da se frikovi..od toklav grad Sofija,samo 10 dusi izlegoa so peat onaka solidno..za izgled da ne zborime..ali bitno e smesno,si fakjam seir drugo ne e vazno..
|
||||||||||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||||||||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
A da i dr.neso..vcera izleze najgolemiot FRIK patriot bugarski koi zema da pee pesni kako Kalino mome,i onaa nasana pesna od Vojo Stojanovski ako ne se lazam so ide vaka..Makedonija cela da e sekoj da ja znae..i taka izleze deka toa se bugarski pesni..abe krs..ja da sum u a1 tv nema da go davam ovoj idol..
|
||||||||||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||||||||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Неверојатниот Мето на „Идол“javascript:otvoriVideoPrilog('09/idol-11-03.wmv', '105588') Од 10.000 кандидати одвај 120 влегова во потесниот избор во борбата за „Музички идол“. Искористете ја шансата да ги видите дел од оние кои веќе никогаш нема да запеат пред камерата на „Идол“. За својот „течен“ англиски Илијан Христов можеби и ќе добиеше преодна оценка, но неговите 40-години старост беа пресудни да се врати од каде што дошол. Ниските тонови на Велислава Стојанова сепак му се допаднаа на Фанки, по категоричното НЕ на Марија и некоја пролеана солза, сепак в раце го доби црвениот лист. Видете како хавајката се претвори во - мајката? Ѓорѓи од Варна на мајка му и личел на Том Криз, а на баба му на Ал Пачино. Доби препорака да биде режисер кој ќе пее најубаво. |
||||||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||||||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
e znaci b`lgarive se teski pacienti...od ziri pa nadalje...se poglednala li taaa so silikonskata dolina esto usta kako izgleda...pa uste koga kje kaze.."ti ic nemas svoj stil"...of eleeee....mi se kakakaaaa
|
||||||||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||||||||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Натпреварувачите од македонија, покажаа најмногу стил и глас... најискрено... и даље остаје да србенда је господин човек по Европи...лол...
Не в“в европејскија сојуз да ве пикнет... не знам кај да ве носет... чорапогашта нација останвит 2 чрвени нација...лол... се ретардирано... |
||||||||||
да бе
Сениор Регистриран: 11.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 146 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
лол...
|
||||||||||
ken lee
Нов член Регистриран: 10.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
mene licno najmnogu vo souto mi se dopaga fanki zosto sekokas go kazuva svoeto mislenje bez da zaobikoluva pa makar i da e premnogu surovo za kandidatot. A vo vrska so tie frikovite jas mislam deka sepak tie se pomalku vo odnos na talentiranite licnosti koi se prijaveni, ako gledate zvezde granda- audiciite ke vidite uste pogolemi frikovi od niv
|
||||||||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
http://www.youtube.com/watch?v=_PP3isC56EM
My Ken Lee Tribute to Valentina HasanИзменето од anastea - 12.Март.2009 во 13:14 |
||||||||||
ken lee
Нов член Регистриран: 10.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
ZA SITE BUGARSKI FRIKOVI I ZA TIE SO MISLAT DEKA NE SE FRIKOVI
|
||||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
imate li nesto popametno da pisete ovaj da realizirate na tv od ovie bugarista
|
||||||||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||||||||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
па дай предлог и да видиме дали имаме
|
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |