|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GRESKA SI ICH NEMA DA MU TEKNIT ZA NEGO TAKA DA SI ZNAIS POTREBNI SE MINIMUM DVAJCA DA GO SMISLAT GOSPOD |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I TOA OD PROSTA PRICINA
EDNIOT DA GO PLASI DRUGIOT SO NEGO TAKA DA PRVIOT SMISLIL RELIGIJA ZA VTORIOT Изменето од anakin - 22.Октомври.2008 во 16:45 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne velam deka nema vistina i vo toa sto go velish ti... no velam da pravish razlika megju lichnoto prosvetluvanje i teologijata.
Vprochem ti si eden dobar primer... toa sto ne prifakjash na slepo bilo kakva teologija koja se pretstavuva kako avtentichna religija ne te negira kako tragach po svoeto prosvetluvanje. Vsushnost, tvoite pochetni porodilni maki se i tvojot najdobar vlog za TVOJOT pat. Изменето од Messenger - 22.Октомври.2008 во 16:54 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam mesi, se toa mi e jasno
ovde vo ova tema razotkrivme so e vera, tvorec a so e religija orizje na edniot da go plasi drugiot no kazi ti kako isprakjac na poraki kade se ostvaruva taa vrska so gospoda, nadvor od religiskite obicai polni so laga i religisko shou?????????? postoi li takvo mesto mesto kade GOSPOD GLEDA SO BLAGONAKLONOST |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da. Vo tebe.
Isus go kazhal istoto i go razapnaa kako primer na drugite, da znaat deka e eres uchenjeto oti Bog e vo nas i nie sme vo Nego. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe znaev jas deka sum BOG
|
||
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti si Bozha ekspresija i kako takov si del od Nego. Koga ke se krenesh na Hristova svest, togash ke imash potpolno pravo da go kashesh ova sto go reche sega.
A nishto ne e nevozmozhno. |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malku gi mesas rabotite, jas moram da se pomiram so losite nesta, a vernite ne se pomiruvaat tuku se borat so Bog nad zlo, satanski slili.. jas ne se pomiruvam tuku taka i ne cekam od Gospod da mi se resat rabotite.... no da ne ne kara Anakin ... moze i mene Gospod me zaboravil stom ne veruvam vo nego i ne mi e potreben za da bidam srekna i zadovolna Изменето од butel2 - 22.Октомври.2008 во 18:04 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaboraven ne zaboraven
nema nisto pogolemo od covekot prv postulat, za srekjen zivot, bez rekla kazala |
||
|
||
stanlio
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жал ми е што мислиш дека можеш сама. Кога тогаш животот ќе те убеди, ако јас не можам, дека не е така. |
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ќе престанеш да се однесуваш како најголемиот противник на ВИСТИНАТА, тогаш – преку Неговата МИЛОСТ - ќе можеш да се разбудиш како една клетка на Неговото Живо СЛОВО. Но ништо повеќе или помалку од тоа! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smiri se spiros... chovekot mozhe da si veruva vo sto saka. Koj sme nie da go sudime?
Изменето од Messenger - 22.Октомври.2008 во 21:03 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mil spiro, jas ti branam da si postavuvas nekoj iznad tebe??? ne. stavaj si i sevisen i svetci i angjeli, koi sakas individua toa e tvoe pravo jas iznad mene ne stavam nikogo, osim mojata ljubov ( mislam na osoba) pozdrav, nervozen neso brej brej brej |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |