|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 74> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да Ема ја имам најдено...
|
|
|
|
ema*
Група Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas srekna devojka ili zena si ako si mazena
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако те интересира мојот личен статус..НЕ не сум мажена кај и да е ке биде тоа не е толку битно колку разбирањето со партнерот. Каково е твоето искуство...Си се нашла ли се*е си кај партнерот?
|
|
|
|
CANA
Сениор Регистриран: 25.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e tesko da ja najdes srodnata dusa ama ako ja najdes togas ne ja ispustaj
|
|
PTICA
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si ja imam do mene srodnata dushicka veke mnogu godini
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас сеуште ја барам....
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Beleg...taa sama ke te najde
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA EDNAS NAJDOV SRODNA DUSA ZA STO NE BEV SVESNA-SEGA SEN NADEVAM DEKA KE ME NAJDE NEKOJA MENE ZASTO JAS NEMOZAM DDA NAJDAM NI PRIBLIZNA
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ih, srodna dusicka, "elekrtonce" vo univerzumot. koj razbira, znae kolku e vazno toa elektronce za univerzumot a kamoli za sekoj eden od nas |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas veruvam deka ja najdov........barem sega za sega
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto ne i za poposle |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
pece7475
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka sekoj covek ili zena ima svoja sredna dusa, no treba da se najde, a ako ne se najde nekoj od nas zivee so drugiot samo od panika da nenajde nekoj drug. jas barem ja barav i ja najdov, no i ja izgubiv za kratko vreme 3,5 godini. koga ja izgubiv, togas svativ deka sum ja nasol. takva greska nema poveke da napravam.
|
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem veruvas deka mozes da najdes uste edna srodna dusa???
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja najdov i ne ja baram neka me najde a mozebi i dvajcata ke si se najdeme.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |