IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 74>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2006 во 22:24
Да Ема ја имам најдено...
Кон врв
ema* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ema* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2006 во 22:26
 togas srekna devojka ili zena si ako si  mazena
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2006 во 22:32
Ако те интересира мојот личен статус..НЕ не сум мажена кај и да е ке биде тоа не е толку битно колку разбирањето со партнерот. Каково е твоето искуство...Си се нашла ли се*е си кај партнерот?
Кон врв
CANA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2005
Поени: 226
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CANA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 11:36
mnogu e tesko da ja najdes srodnata dusa ama ako ja najdes togas ne ja ispustaj
PTICA
Кон врв
Vallerrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 280
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 11:57
Jas si ja imam do mene srodnata dushicka veke mnogu godini
Povtorno so vas, mili moi!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 12:27
А јас сеуште ја барам....
Кон врв
Vallerrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2006
Поени: 280
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vallerrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 12:43
Beleg...taa sama ke te najde
Povtorno so vas, mili moi!
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 22:17
PA EDNAS NAJDOV SRODNA DUSA ZA STO NE BEV SVESNA-SEGA SEN NADEVAM DEKA KE ME NAJDE NEKOJA MENE ZASTO JAS NEMOZAM DDA NAJDAM NI PRIBLIZNA 
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 23:31

ih, srodna dusicka, "elekrtonce" vo univerzumot.

koj razbira, znae kolku e vazno toa elektronce za univerzumot a kamoli za sekoj eden od nas

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
*Aanniittaa* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *Aanniittaa* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2006 во 11:55
jas veruvam deka ja najdov........barem sega za sega
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2006 во 14:13

a zosto ne i za poposle

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
pece7475 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Локација: Germany
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pece7475 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2006 во 17:42
 jas mislam deka sekoj covek ili zena ima svoja sredna dusa, no treba da se najde, a ako ne se najde nekoj od nas zivee so drugiot samo od panika da nenajde nekoj drug. jas barem ja barav i ja najdov, no i ja izgubiv za kratko vreme 3,5 godini. koga ja izgubiv, togas svativ deka sum ja nasol. takva greska nema poveke da napravam.
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2006 во 17:46
zarem veruvas deka mozes da najdes uste edna srodna dusa???
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2006 во 19:15
Ne ja najdov i ne ja baram neka me najde a mozebi i dvajcata ke si se najdeme.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.