|
Уапсен и аболиран градоначалникот Заев |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 33> |
Автор | |
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,kako voopsto i go izbrale toj,
mocko?! |
|
You live only ONCE!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ne znam sto pak pisuvam voopsto ovde, ama 5 strani ste ispisale nokeska bez vrska
toa sto go pastirav i Kojusumjas podole repliciral deka ajde da gi raspustime sudiite i strumicani da gi stavime, tie znaat da delat pravda, ne samo sto e bez nikakva logika napisano , tuku e i drsko i navreduvacko, ama imame rayban naocari znaci tekstot e izvestaj od vcerasniot raspit na dvete semejstva koi dva pati veke zemale pari a ne znaele deka zemale pa baraat i po tret pat. so toa sto e dokazano deka semejstvata si zemale pari , pagja vo voda obvinenieto deka Zaev gradel objekt a ne smeel. ostanuva da vidime dali posle ova nema da bide prosireno obvineto so nesto drugo. strumicani sekako najdobro si go znaat gradonacalnikot i mene kako nekoj sto voopsto ne e od strumica, me impresionira nivnata pocit kon gradonacalnikot. negde procitav neka e i najdobriot gradonacalnik AKO pravel proneveri treba da si lezi. se slozuvam, samo ako pravel proneveri, ne moze da bide najdobar. poranesniot gradonacalnik na Butel , Milenkovski , poznat po recenicata "i.m simply the best" , otkako gi prodade site mozni zeleni povrsini vo Butel , denes ima fakultet za turizam. toj e samo eden od mnogubrojnite VMRO-ovski gradonacalnici. i za kraj , ne e poentata Perun i Delfin( vlasta) da velat Moira e super moderator, tuku Butel, petko, stanko, ovoj onoj (obicnite clenovi) koga ke kazat e togas, da taa e dobar moderator,,,, ama groto od nov uste bi sakale Boogie da se vrati. Изменето од butel2 - 31.Јули.2008 во 14:33 |
|
Oli4ka
Група Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaev ke bide osloboden
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не е виновен, нека го ослободат. Откај па ти знаеш дали крадел и правел проневери или не? Пак ќе кажам, нека бил и најдобар градоначалник во историјата на Македонија, нека направил и најмногу за Струмица, ако направил нешто незаконски, треба да иде во затвор.
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so denesniot raspit potvrdeno e deka i tretoto semejstvo e potpolno obesteteno i nema nezakonski raboti okolu gradenjeto na objektot.
inaku Zaev ja odbi abolicijata od predsedatelot. zosto svoevremeno Trajkovski ja abolicirase Dosta za prisluskuvanjeto , a zosto Dosta ne ja odbi abolicijata? |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto dosta bese alapaca ..... sakase da znae se .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од moira - 31.Јули.2008 во 18:00 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
procitav denovive vo nekoj nedelen vesnik,
"Zaev e uapsen zaradi estetski spor so vladata - pa coveku, na plostadi se gradat crkvi, a ne trgovski centri..."
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka se gradi so saka
i stolbovi protiv kolera vazno e da ne se kradi i laze |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе...а бе секој нека си ја гледа својата работа, Заев неговата...ако е виновен, нека му судат, ако не е нека го ослободат...
...а лично мислам дека секако ,,чепкал,, само прашање е колку се ,,покрил,, и дали оставил докази позади него... Изменето од Lilija7 - 31.Јули.2008 во 17:50 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку беше блокирање на автопатот Струмица- Скопје, денеска еден час беше во прекин сообраќајот на меѓународниот пат од Струмица кон Македонско-Бугарската граница! Така се демонстрира сила и единство и секако притисок врз судството! Не знаат само македонците со албански префикс да протестираат, знаеме и ние, македонците со македонски префикс и суфикс! Утре блокирајте ги откупните центри за земјоделски производи! |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Че го пукам ејјј.. :) |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe luge kako ne im e stram, na tie sto go poddrzuvaat Zaev.Toj iskrade 8 milioni evra.Sega tamu mu e mestoto a i dozivotno sakam da e
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина срам да му е. На тие кои го спорат и обвинуваат им дал- платил, со денационализацијата, по два пати пари на име обештетување. Требало три пати па да има зошто да го пријават и тужат. А, сега само го обвинуваат. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |