![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 105> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nieden maz ne kazuva, zatoa ne se zamaraj ![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Ne sakam..cekanja,dolgi...
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
kazuvaat, kazuvaat, samo treba niz nosot da im go vadis, a dodeka im go izvadis cela energija ke ja potrosis i potoa ke nemas za nisto poveke energija
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
|
Nesakam docnenje,nesakam neiskreni luge,nesakam da veceram .........i t n.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ne sakam voda vo cevlite
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
ne sakam sea da odam v grad
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
ne sakam komarci...
![]() ![]() ![]() utrovo vo 4.30. brkav eden niz soba!!!
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
isto, abre ziva me izedoa ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
....bezrbetnici |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...ne sakam..ona anakondata... pitonot... od 80 sm...radius vo polovinata
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Не сакам падобранци да ми ги расипуваат плановите во последен момент..
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
.
Изменето од pagane - 15.Јули.2008 во 10:33 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da veruvam
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
sladoled
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |