|
Најубава жена |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 45> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ovaa e taa ,sto trcase po pretsedatelite..taa li e..? !!!mora be sekade da ima takvi..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никол Кидман и Адријана Лима.
|
||
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ima mnogu ubavi zeni no zosto nekogas tie formi na ubavina koi gi poseduvaat stanuvaat so sprotiven efekt pa ova najmnogu bi im koristelo da go znaat bas ubavite
....zosto formata koja ja posakuvaat zenite e bas takva kakva sto e pa po se izgleda deka tie ja sozdavaat taa forma poradi sto mnogupati mislat na element koj i poseduva takvi crti a vo mnogu slucaevi toa e maski organ,no koga se bi svedelo samo na toa bi bilo raj pomejdzu partnerite taa ista forma ponekogas moze da se poistoveti so nesto drugo sto se narekuva strast odnosno maskirana strav..........site formi na custvo kako i stravot imaat odredena forma na grimasa na liceto pa taka ako gi sporedime grimasite na stravot so formite na ubavinata onie se slicni samo se razlikuvaat vo pogolema zaoblenost na formite pa taka sekoja forma koja se vospriemuva moze kaj nas da pobudi zalicno custvo odnosno forma na struktuirajne na kletkite vo mozokot......od tie nekolku podatoci koi sto se naucno dokazani so jasnost mozeme da svatime deka formite koi se smetaat za ubavi mozi da ni izgledaat formi koi pretstavuvaat strav pa zatoa site zeni ako ne gi zacinat svoite formi so ljubov mazot gubi celosna doverba i odbivnost kon niv pa zatoa vo tie slucaevi namesto se slucuva neposakuvano nesto pa zatoa site zeni neka ja izrazat prvo ljubovta koja ja imaat vo sebe a posle da si gi potenciraat svite formi za da ne bidat pogresno svateni a so toa ce si go resat prblemot so osamenosta zasto pozadi ubavinata se krie mnogu pati osamenost... |
||
elena laser
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum najubava:)
|
||
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа ај стави твоја слика да те видиме |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си ти најубава... Снежана е поубава од тебе... така вика огледалцето...
|
||
dejanpp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa od zenite ocekuvav ili da ne me razberat i da ne napisat nisto ili pak pogresno da me razberat
toa proizleguva od faktot deka nivniot nacin na razmisluvajne ne e prostoren kako kaj mazite a toa se dolzi pak na niskoto nivo na tosterogen sto go imale koga bile vo matkata kaj nivnata majka za razlika od mazite koi vo toj period imaat visoko nivo pa zatoa koga nekoja z. treba da i zboruvas za nekakvi formi pa makar i za nejzinite da ne se cudite sto taa nema da moze da ve razbere pa koga vejke go spomnavme tosterogenot da vi kazam deka za licata koi imale visoko nivo prstot do maliot prst im e pogolem od pokazalacot a sto se odnesuva za onie so ponisko nivo toj prst im e pomal za zal ima zeni koi se rajdzaat so pogolem "prst" pa taka kaj niv e dovedena vo prasajne ubavinata zasto so toa merilo se odreduva masko-zenskata forma na individuata............... pa ako sakate vasite deca da bidat ubavi togas grizetese zenskiot tosteregon da bide nizok za vreme na periodot na nosejne............... |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
dejanpp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej ne se raduvaj tolku zaradi nekoi podatoci no ako izleze masko ke poseduva golema zenstvenost pa moze da stane gej orientiran |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само за потсетување... темата гласи: “Најубава жена“!
|
||
dejanpp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj poubavite zeni zenstvenosta odnosno neznosta e pogolema sto znaci deka tosterogenot e na ponisko nivo pa taka koga tie ke nosat malecko vo i kaj nego tostrerogenot ke bide nizok kako kaj majkata pa ako se rodi deteto devojce e se ok a ako se rodi masko ke ima golema zenstvenost pa moze vo seksualniot zivot da se orientira pogresno no sepak i za takva situacija moze da se najde resenie na problemot a vo slucajov zadolzitelno e taa da pozne da se bavi so fizicki vezbi sosto ce go pokaci nivoto na tosteregen a so toa i novoto na plodot.............. |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ELENA DEMENTIEVA
|
||
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoja od top modelkite so znam ima mn dobri
Znaci Ana Beatriz Barros, Adriana Lima Miranda kerr mi e mn slatka i definitivno Jessica Alba & Aishwarya Rai mi se onaka eptenski |
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |