|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Автор | |||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
имала потреба да ја менува средината а тоа секоја година ист концепт само различно пакување рекорд и е ѕвездена планета која траеше ЦЕЛИ 3 сезони |
|||
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ABE IMA TOOOOOLKU EMISII NA TELEVIZIIVE
ZNACI TOLKU GOLEMO ZNACENJE MU PRIDAVATE NA SITEL STO KE POMISLAM DEKA VE ODBILE ZA RABOTA PA SAMO GO PLUKATE AKO STE SPOSOBNI NAPRAVETE NESTO PODOBRO I POGLEDANO CCCCCCCCCCCCC DO KOGA SO VAKVI FACI VO DRZAVAVA!!!! |
|||
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас мислам дека Лила треба да го работи она кое најдобро го работи,а сите ние го знаеме што е тоа.Нека не измислува топла вода заедно со цела екипа во Сител,почнувајќи со Драган Волковски,па завршувајќи со оној Александар кој пребега од а1,алчен човек кој малку повеќе се преценил.Зборувам за оние одговорни за забавната програма,не сакам да навлегувам во вести.
Муабетот беше Лила,шоути не и чини,како и воопшто таа самата. |
|||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа не можам да ги фалам „емисиите„ на сител бидејќи очигледно се трудат која од која поголема копија ќе бидат! 1) Мојата ѕвезда - Операција триумф + Лила сама кажа дека позајмиле концепт од некоја италијанска емисија и го приспособиле за кај нас 2) Добра шанса - Најслабата алка, Кој сака да биде милионер? 3) Како беше текстот - Не заборавај ги стиховите 4) Бекстејџ - Ексклузив Btw и тоа што се трудат да го направат им е жива катастрофа, почнувајќи од сите шпици застанати во 80тите. |
|||
lea_l
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahahahahaah taka e samo napred dodeka zborite nikoj ne ve gleda vas site gledaat sitel a napravete sporedba sto ide na vasite televizii ke vidite samo napred!!! |
|||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сите гледаат сител?? хммм чисто се сомневам во тоа... и, повторно пардон, кои сега се тие НАШИ телевизии. Изменето од maestro13 - 08.Ноември.2008 во 16:19 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....Zaboraviv da ja gledam Lila i nejzinite zvezdi...ovaa nedela.....
|
|||
Storm2
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NIKAD NE ME PRIVLEKLA SO NESTO BAS !
NI CICKA NI GAZ NI PA JE NEKOKJA LEPOTICA ! NEVROTICNA MI IZGLEDA ! 2 PATI RAZVEDENA - KOGA KE NAJDE BE ASALEN MAZ OVAA I NEK SE TRGNE VEKE OD TV ! MOZDA BI SE VLJUBIL VO NEA NEKAD ! |
|||
Storm2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NEKA ODSTAPI MESTO NA POMLADI LEPOTICI !
|
|||
Storm2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OVAA E POSTARA I OD MENE !
|
|||
Storm2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OVAA LEPOTICA E NAJSTARA TV VODITELKA !
|
|||
Storm2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MI TEKNUVA NA VODITELKI KAO MAJA SINADINOVSKA I MARIJA ROJE !
ODLICNI BEA I KOJZNAE KADE SE SEGA ! LILA E POSTARA I OD BABA MI AMA E POSEXY ! ILI NIJE ! NEMA BE CICKI ! |
|||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e pa zatoa dami i gospoda da si gledate tvnova i hrvatska tv i nema da sizite bdw najgolema kazna za losa emisija e da ima slab ili nikakov rejting.I zatoa ne trujat po celi denovi so "telenovelive" popolnuvaat termini zatoa sto nemaat nitu edna avtorska emisija se e "pozajmeno"od okolina.Cista navreda na intelegencija na narodot.
|
|||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakam uste da kazam BRAVO za deckoto sti ja predlozil temava
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |