![]() |
|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 114> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
uzivam koga rabotite odat na ubavo ......... za zal , kaj nas od den vo den poslednive 20 godini ne odat a nitu stojat .......... ednostavno se vrakjaat nanazad i dokolku vaka prodolzat , kje pocneme da toneme od pricina sto nema povekje kade nanazad ......... sto se odnesuva do " mirnata " grupa antiprotestanti , veruvaj , bi sakal da mozam da poveruvam vo toa ...... medjutoa , znaejki mnogu raboti , ednostavno TEŠKO mi e da poveruvam |
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
sto znae Grujo sto e Urbanizam
sto e plostad edinstveno na negu mu treba rejting :) ![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
zasto ne veruvas vo mirna grupa, pa zar jas ti licam na nekoj sto se tepa
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
рејтинг и ПЕРЕЊЕ ПАРИ -не ја заборавај основната причина за ова ѕидарско лудило на владата |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Pa ne se ni bara od nego da znae sto e urbanizam... zatoa ima institucii sto treba da znaat, a Grujo ili pak koj i da e niti znae niti pak moze da znae se... zatoa mislam deka bea sovetnicite... ili pak gresam ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ocito deka ni ti samata ne si gi znaela tie sto ne gi bolelo dodeka se tepale a iako si bila vo grupa so niv ............ ocigledno e deka tie sto ne bile dojdeni za mavanje bile dojdeni samo kako " dekor " vo sluzba na onie koi za toa bile dojdeni
![]() Изменето од miroslav_g8 - 28.Март.2009 во 21:12 |
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
ne treba nikoj od vlada da znae kade treba da se gradat cerkvi ili verski objekti toa e protiv zakonot ni grujo (koj e duduk za ekonomija pa sega i so arhitektura ke se bavi) ni sovetnicite Naj interesno bese koga se pojavile HUNZITE ehehhehehehehhehehhe TOA bese zakon... welcome to Macedonia :) ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
знаето што - КРИВО МИ Е ШТО НЕ СУМ ВО МКД МОМЕНТОВ да мавнев и јас малку ... на мојте другари таму и да ги прашав:
- Колеги, браќа и сестри социјалисти и анархисти (да не кажам комуњарски партиски војници) или архитекти....!!!!
Кај сте сите вие да ПРОТЕСТИРАТЕ ЗА ДИВОГРАДБИТЕ ВО СКОПЈЕ, ЗА ЏАМИИТЕ ДИВОГРАДБИ И ЗА СИТЕ АЛБАНСКИ ДИВОГРАДБИ ВО СКОПЈЕ?
Зашо никој не се побуни за тоа што куќата на МАЈКА ТЕРЕЗА во центарот на скопје во светот е веќе позната КАКО СТАРА АЛБАНСКА ТРАДИЦИОНАЛНА КУЌА ...
Кај сте тогаш да протестирате вие предавници и шпијуни а сега за храмот сите на улица... Па не знам ш да кажам - срам да ви е!!!
Таму 1964 е рушен тој храм, татковците и дедовците на денешните “протестанти“ - СРАМ ДА ВИ Е!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!
п.с. Сигурно мнгу ве заболе за скопје (ШКУПИ)
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
![]() |
||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
|
СРАМ ДА ВИ Е!!!!
|
||
|
||
![]() |
||
Upravda ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
|
Еее југокомуњарчиња,не ви е по ќеф градењето на црква?Епа и нас не ни се по ќеф дивоградбите на Бранислав Црвенкович.
Цело Скопје е диво изградено а вие се фатифте за една црква,кој ве е.., црквата ќе се гради, а ако има некој против нека протестира. Изменето од anastea - 28.Март.2009 во 23:09 |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
a zosto ne si vo Makedonija? I ako ti e tolku krivo, sto cekas, sto ne se vratis?
drugo se ste kazale veke ... a jas pak uste poveke ke si zalam za edno drugo vreme ... vo koe mene me uceja deka lugjeto se lugje , nezavisno na nacijata , verata, polot.... a denes ... |
||
![]() |
||
|
Тоа во комунизмот така - тогаш ве учеа дека сте и мајмуни и таквими ти работи... А јас за 10 дена ке си дојдам - па се надевам да најдам некаков протест
![]() ![]() ![]() ШКУПИ МИ Е ОМИЛЕН ГРАД!!! - град а дивоградби и џамии!!! град на комунизмот!!!! - знам ја - ти за ова жалиш
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Upravda ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
|
А што те боли па тебе за него.И каква врска има времето и карактеристиките на човек со градењето на црквата? |
||
![]() |
||
|
Мислам дека заборавив да коментирам за најважната работа - иако не бев таму, а од клипчињата познавам луѓе да кажам условно од страна на “жртвите“
Едно ми направи впечаток таму АКО ИМАШЕ ИНЦИДЕНТ - ТОА НЕ Е ИНЦИДЕНТ ОД “ЦРКОВНИ ЛУЃЕ“ - ЗНАЧИ ТАМУ ИМАШЕ ВЕРНИЦИ - НО ЈАС НЕ ВИДОВ ВЕРНИК ДА НАПАЃА И СЛИЧНО...
Покрај верници таму имаше и многу ПАТРИОТИ И НАЦИОНАЛИСТИ - кои најверојатно се свесни за националното значење на храмот; и најверојатно инцидентите се од нив предизвикани ...
И тоа е најнормално... Во Македонија во Скопје (Шкупи), да протестираат МАКЕДНОНЦИ со политичка позадина од нас-добропозната комунистичка партија СДС во Македонија...
Тоа е нормално да предизвика револт кај секој МАКЕДОНЕЦ- без разлика дали влегува во црква или не!!!!
и затоа јас кажав дека и јас би реагирал исто - мислам дека тоа е нормално за човек со патриотски чуства... а ненормално е МАКЕДОНЦИ ДА ПРОТЕСТИРААТ ПРОТИВ МАКЕДОНИЈА
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |