![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 45> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lele so ubava zelba
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
...ne zboruvajte gluposti..mene ripkata do sega mi gi ispolni najvaznite zelbi..ne site..ali najbitnite mi gi realizirase...znaci zelbite za denes
1.denes Biserna da se cuvstvuva prekrasno,a ne ko vcera ![]() 2. Da si ja vidam povtorno ljubovta...i da si uzivame niz Skopjevo 3.Da si zemam troa vitamin ![]() ![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Да имам моја дома, во домата работна соба, во работната соба добар компјутер, на компјутерот брз интернет и да си бидам на форумов нон-стоп
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
zelbite za denes
1. da si ja vidam ljubovta 2.da si ja vidam ljubovta 3.da si ja vidam ljubovta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
прва желба...да биде малце поинтересно на форум...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
а,... да ... фала... почна да се исполнува.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
da ucham poveke utre a ne kako deneska
da ne mi dojde nikoj na gosti da si apnam neshto naskoro ![]() |
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
-да бидам богата и да си дозволам што ќе ми се посака
-да бидам здрава и среќна -да бидам сакана од тој што го сакам |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
1. vo rok od eden cas da mi pomine melanholijava
2.da mi se javi...i da mi kaze deka ne moze da go zamisli zivotot bez mene 3.da mu poveruvam na ova pod broj 2 ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
А,кои три?
потпис:Плавуша! ![]() 1. Да го сменам станот 2.да ја сменам населбата 3.да најдам фризер што ќе ме ишиша јас како што ќе му кажам ![]() |
|
![]() |
|
tretava zelba ja sakam i jaaaas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
1. конечно да почнам да учам (нали овај пошто уште абер немам)
2. сите да се сТреќни ![]() 3. да има мир во светот ![]() |
|
![]() |
|
ja bidejki e uste rano..za sega samo edna zelba
...1..da mi pomine nastinkava,da prestanam da kaslam ![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
i jas imam edna zelba da ne se custvuvam povredeno
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |