![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17801781178217831784 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I trucker..e od pozitivcite....VERUVAM VO NEGOVATA PODRSKAAAAAA
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
eve sum imav sefica, kontrola i prvite 5 min slobodni ....tuka |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
PITU... NE SI VETUVAJ NESTO...KOE SRCETO KE TI GO PREKRSHI,.. ZNAJ DEKA FALIS OVDE... BAREM MENE MI FALIS |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
vojvodo...sto e ova sega? sto se slucuva ovde?
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
TRUCKER...ZA CAS POMISLIV DEKA SI NE ZABORAVIL..NEKOLKU DENA PO RED DA NE SNE POZDRAVIS...NE LICI TOA NA TEBE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Trucker...
Imavme mali ili pogolemi zapukuvanja na SAJT....
Sepak milo mi e sto mnozinstvoto razmisluva kako i jas....
I deka...NLO-TO..ZAMINA...pred da aterira
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Toj so svekata Diogen ili Diolen se vikase?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DIogen...
Sorry ako napraviv tehnicka greska
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Vall ti napisa Diogen, ama jas mislev da ne e Diolen, sum go cul toj zbor ama ne znam sto e.
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
dIOGEN..
Na bel den so fener go BARAL COVEKOT...MNOGU JAKO,NEMAM KOMENTAR
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iRENA..LA FILLE...KAJ STE?? |
|
|
|
![]() |
|
ne se kavgajte....pokazete doblest na visoko odnesuvanje i koga e sala i koga e seriozno.....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Valerija2....zalosno e koga treba da molis za podrska koga ne si vo pravo i ne ja zasluzuvas....sepak da bidam kolegijalen....eve ja imas i mojata podrska.......a NLO-to....nikogas ne zaminalo niti nema da zamine......od mal me naucija deka nekoj treba da popusta...dali toa bese poglupaviot????......................prijaten vikend na site.......
![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
a da, slusav vcera na vesti. tocno diogen se vikase.
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17801781178217831784 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |