|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 717> |
Автор | |
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa... kako ne dobra...
pa super e REZONCIJA-va... ako sum malku ovde ..ama SUPER ste.... navistina e RELAX..., pa toa ni treba... a ne drn, drn."kazi mi pa jas ke kazam..." pa ne e ova SKYPE, MIRC, MSN...pa ova e forum...........!!!! .. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MARKO,AJ NEMOJ RANKO RANGELOV
TRENDO E SEPAK PODOBRA OPCIJA------------------------------------------------- Marko, ni edniot ni drugiot, dobri sme si nie site pozitivci. |
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPA SITE NA MARCO odgovarate...
heheeeeeeeee I TREBA DA MU ODGOVARATE, COVEKOT E AKTIVEN... eko de...koj na kogo saka.. i pak jas... nov clen... ako SUPER STEEEEEEEEEE!!!! ve pozdravuvam site po red......... Изменето од Hero - 31.Јануари.2008 во 23:02 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECHER.... REZONANCA TRETA SMENAAA...... POZDRAV DO ANDJELINA, MAMAMD .... HERO !!! RANKO RANGELOV MOZE DA GI EMITIRA SITE ... I TRENDO .. A I TITO AKO TREBA .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RANKO RANGELOV GO EMITIRA NIKOLA BADEV ... JA PEE PESNATA ... FRLAJTE BOMBI k*rSUMIIIIIIIIIII ... MAKEDONIJO .... I TAKA PORANO NA TOA PLOCHITE ... PA PODRIPNUVALA PLOCATA .... I VAKA TOA RANKO PEE KAKO NIKOLA BADEV .. FRLAJTEEE BOMBI k*rSUMIIIIIIIII ... MAKEDONIJO .. FRLAJTEEE BOMBI K.UR ... BOMBI K.UR ... BOMBI K.UR... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV DO HERO
(DA NE GO POZDRAVUVAME SAMO MARKO)
DEFINITIVNO IMAS NAJGOLEMA ZELBA ZA DRUZBA NA STRANICAVA
TOA ME RADUVA
UZIVAJ VO POZITIVNI VIBRACII
EVE TI EDEN KUP GUSHKI OD MENE
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTROOOOOOOOOOOOOOOO ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРО УТРО МАКЕДОНИЈО...И ВЕДНАШ ПО ТОА ЈА ПУШТАМ ЧУКАЈ ЧУКАЈ СРЦЕ... ЈА ОТВАРАМ ВРАТАТА ОД КАНЦЕЛАРИЈАТА ДА СИ ГИ ПОЗДРАВАМ КОЛЕГИТЕ..ТИЕ ВЕЛАТ...БЛАШКЕ И УТРОВО ВНЕСУВАШ ВЕДРИНА...А ЈАС..И ДЕНЕС РАБОТАТА ЌЕ СЕ ПЛАШИ ОД НАС А НЕ НИЕ ОД НЕА... ТАКА МИ ЗАПОЧНУВА ПОСЛЕДНИОТ РАБОТЕН ДЕН ОД НЕДЕЛАВА А ПРВИОТ ВО МЕСЕЦОВ... |
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro na tzhelija svjat!!!
Nov mesetzh nov kusmet! Samo za Makedonija li e pozdrava? Mnogo uspeh prez tzhelija den i mnogo usmivki!!! |
|
|
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro na site so zakasnuvanje. Denes ne sum na rabota , pa malku pokasno stanav.. prijaten raboten den, i pocetok na noviot mesec... letna brgu januari... mnogu praznici, slavi...
ajde utre weekend.... ke se opustime |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro, vredni narode!Brzo stasa ovasedmicniot Spasov den.Junacki izdrzete ushte deneska, a utre...utre...uzivanje bez gripovi, bez cajcinja. A da padneshe i malku sneg!
|
|
Hero
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Hero - 01.Февруари.2008 во 10:33 |
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
sunlight_sa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Haide sega malko da jadem
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 176177178179180 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |