![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17761777177817791780 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasper,sepak SI IMAM SYBER PRIJATELI KOI NAVISTINA MI ZNACAT...I NA KOI IMA ZNACAM I NIVNOTO VNIMANIE MI ZNACI PREMNOGU....TAKA DA ZALUDNO SE OBIDUVAS DA NESTO...MI NAMETNES
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
OCE NAS KOJ SI NA NEBESATA, DA SE SVETI IMETO TVOE, DA DOJDE CARSTVOTO TVOE, KAKO NA NEBOTO TAKA NA ZEMJATA, LEBOT NAS NASUSEN DAJ NI GO DENES, I OPROSTI MI GI GREVOVITE, KAKO STO JAS IM GI OPROSTUVAM NA DRUGITE... I NE ME VOVEDUVAJ VO ISKUSENIE... TUKU SPASI ME OD LUKAVIOT... |
|
![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Val i ponatamu vremencevo ke bide ubavko malku postudeno od ponedelnik,
no ne pod 10 stepeni... do kraj na noemvri ima samo malku denovi so
niski temperaturi... dodusa nema da bide vaka soncevo... taka velat
eden sajt...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ima eden mnogu vazen datum...
na 21.12.2012 godina celo covestvo ke odi na naredno nivo... da izlezeme od ovoj pekol sto go pravat nekoi licnosti... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() MARKO...
|
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ДОБРО БЕ ЌЕ ГО НЕМА ЧОВЕК НЕКОЕ ВРЕМЕ ПАК ЌЕ ДОЈДЕ, ЌЕ ПАДНЕ ИНТЕРНЕТОТ И ПАК ЌЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА АМА НЕКОИ ПРАЗНОГЛАВИ ВЖЕШТЕНИ МАНИЈАЦИ НИКАКО ДА ПОМИНАТ ПОКРАЈ ОГЛЕДАЛО ПА И ДА СЕ ИСПЛАШАТ ОД ГЛЕТКАТА НЕ ЌЕ Е НЕРЕАЛНО
![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Ke izdrzime uste 6 godini....
onie koi nema da se spremni za naredno nivo... ke si ostanat tamo kade sto se... na 21.12.2012 godina... zemjata ke bide vo edna posebna pozicija... koja se desava ednas na 50.000 godini.... prvata civilizacija bila LEMURIJA... toa bile samo duhovni sustestva.... Potoa se pojavila civilazijata ALANTIDA... 1. Atlantida - 1 ludjeto bile duhovni sustestva 2. Atlandita - 2 ludjeto bile duhovni... i nekoi bile materijalisti... 3. Atlantida - 3 pocnale da dominiraat materijalistite vo odnos na duhovnosta... i taka natamo.... na 21.12.2012 godina... ponovo ke bideme vo zonata na Beskonecnata Inteligencija... koj toa ke go oseti... ke go oseti.... koj ne .. koj mu e kriv... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BLAGODARAM VAL... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BESKONECNA INTELIGENCIJA
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
МАРКО НЕ МОРА ДА ЧЕКАМЕ ДА ДОЈДЕ 2012 ГОДИНА, НЕКОИ И ДЕНЕС СЕ ШУПЛИВИ И НАПЕРЧЕНИ САМОБЕНДИСАНИ ФРАЕРИ НА БАТЕРИИ КОИ СЕ КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА ОД ПРЕД 50 000 ГОДИНИ И ДО ДЕН ДЕНЕС КОЧАТ НАПРЕДОК
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Zatoa ovoj sajt ima pocetok... no nema kraj... !!!!
DA ZIVEE SAJTOT IMA TEMA - NEMA TEMA... VAL TI BLAGODARAM STO OTVORI EDEN VAKOV FORUM... I TI SUM BLAGODAREN ZA TVOJATA HARIZMA... GOSPOD DA TE BLAGOSLOVI!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vo sekoj slucaj ....
potpolno te razbiram sto se treba da trpi eden lider kako tebe... no ima ludje koi idat po tebe... ti si roden lider... ne potkleknuvas... SAKAM NA CEL SVET DA IM KAZEME DEKA FORUMOT IMA TEMA - NEMA TEMA IMA POCETOK - NEMA KRAJ!!!! PRIJATNO POPLADNE I PRIJATEN VIKEND NA CEL SVET!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17761777177817791780 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |