![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17691770177117721773 2229> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eve super sum,po doma....me nemase zosto ne se pribirav doma i nemav koga da sednam da ve druzam malce...ako,eve sega sum tuka...ima nesto novo,nekoj trac da se posmeeme malce?
![]() pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Lili,ok e..stom imas obvrski ok e |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
ZDRAVO kALINA:)))
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kardio..ajde edna nasmevka...ne sakam da bides tazen kako vremeto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
sega ke proveram patem kako ke bide vo narednite 15 dena
|
|
![]() |
|
Da,be...bas ko niv...
Ama se istrosivme...cel den nesto se muabeti ovde..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
JAS SUM VAL...ZAGLAVIV SO STRANKI:)))
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ништо од горенаведеното Вал
одмарам |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
ko Anglicani sme bre za vremeto si pravime muabet
![]() |
|
![]() |
|
Kalina..ok sum...eve vozime na temata..ke napravime 1000 km..za skoro vreme Ti kako si?? tE NEMASE |
|
|
|
![]() |
|
Soncence najubavo mmm leto omileno mi e. Rodena sum vo avgust mozebi zatoa
![]() |
|
![]() |
|
Da,Irence...me deprimiraat..a ne sum takva osoba koja lesno podlegnuva na vremenski promeni...ama denes sum nekako down
|
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
abe kade da odite? tolku brzo? plus vremevo kakvo e.... vale sto ima novo,kako si? |
|
![]() |
|
Kardio...sto pravis??
Email do strasntvo ili sms
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17691770177117721773 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |