|
Вистина или предизвик... |
Внеси реплика | страница <1 175176177178179 255> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти не се пофаливте,или не сакате скопјани на гости.
П |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Ракометното игралиште беше претесно за да ги собере сите обожаватели од
Битола и околните градови (Прилеп, Демир Хисар) а ги имаше и Скопјани,
Штипјани, Кичевчани…“
Дури сме кај концертиве еве да најдеш кое момче ќе доаѓа во Прилеп на 7 Септември и еве одма специјална покана, и карта ако сакаш ќе ти резервирам |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џабе буквите ги абев на тастатурава, покани да пишувам
В |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не одиш ти на тој концерт
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не одам, оти му ја знам само „Лична карта“ и уште една, не ми текнува како се викаше, а сигурно весело ќе биде
В или П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека им биде...Се надевам нема да се каат за тоа што го направиле,ако во тој момент биле среќни.
В |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извози со точакот денес
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не,ден со опасни трилеми ми беше.
Па здравје утре ќе видам како сам ќе си се наместам. В или П |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе почнам да се сомневам во исказите што ги ставаш на темиве
П |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам нема нема во кафана те има.
Да ставиш твој репертоар на музика,еве пет песни.Само наслови не мора од youtube. |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е арно малку де
И јас во стилот на пејачине ко ќе ги прашаат која награда им е најдрага, па во стил одговараат сите ми се подеднакво драги Зависи од денот или од периодот Еве во моментов ја слушам Џули од Даниел Едвин Мартон (и Евгени Плушенко) Тоска Фантаси пред некој ден и нешто во тој стил Хулио Иглезијас и Доли Партон Wен ју тел ми дет ју лов ми Кристина Пери Џар оф хартс Хари Мата Хари После нас итн В или П |
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Losa vistina , slab predizvik
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не може така
или В или П |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 175176177178179 255> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |