IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 17581759176017611762 2229>
Автор
Порака
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:16

Thanx Marko.....Obavezno naocari,,bez niv nikadeeeeeeee

Ke me zaseni sjajotttttttttt

Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:18
Originally posted by kasper kasper напиша:

nemozam da pominam preku faktot deka ovde steknav ednakov duri i pogolem broj na prijateli kako i neprijateli.....dovolno bev prisuten na sajtot i forumot za da si zemam za sloboda nepokanet od vaseto "ceneto velicestvo" ponekogas da navratam i da gi pozdravam prijatelite a se razbira i neprijatelite.....!!!!....zlato.....HugHug..........najcvrsto na svetov....!!!!

ke me ugishishLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:18
Kasper,nemoj te molam..
So toa "Vashe visocestvo"
Obicen covek sum i  jas...
Pocnuvaat da me nerviraat takvite "ironicni tituli"
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:20
nemaj gajle zlato....nacvrsto i najnezno guskanje........nesvatlivo teoretski,prakticno ostvarlivo.......vo celost zasluzeno od tvoja strana....WinkTongueTongueTongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:21
O.K........."carice".......mislam deka ova poveke ke ti godi.....!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:23

Kasper,

Poln si so ironija

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:24

O.K........."carice".......mislam deka ova poveke ke ti godi.....!!!!!
zlato pa ne mi go nerviraj vrvot sega....tuuuuuu..sto vrski fakav za da imam jaka funkicija:)))..duri i nateto ja nalutiv...hehheh...sega pak ke treba vo opozicija da preminamLOLLOLLOL..ostaj denes malu relax a?Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:25
Cuco...Vo genezata mu e ironijata,,tesko deka moze i umee relax
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:25
tuuuuu be .......kaj se zakacas samo so moite mani....aj pronajdi nekoja vrlina vo mene,ako imas lupa ili podobro mikroskop....manite i sam si gi znam,nemora da me potsetuvas deka gi poseduvam......!!!!!LOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:27
i dvajcata da zamolcite pod hitnooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:27
ШТО СЕ СЛУЧУВА ОВДЕ???????????/Confused
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:28
zlato od distribucija opomenuvaat...obavezno kastrenje na vrskite deka mozat da nastradaat od struen udar......gledav nekogas na TV......LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:29

zlato od distribucija opomenuvaat...obavezno kastrenje na vrskite deka mozat da nastradaat od struen udar......gledav nekogas na TV......LOLLOLLOL

LOLLOL..e ke te ubijam,,,Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 11:29

Irena...nisto ne se slucuva..

Momentalno cunami na sajtov...nevreme

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 17581759176017611762 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.