![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 473> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...mi fali...duri i mi nedostiga sfatot... kaj li se vdade
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ми недостига...премногу...
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... sega ..po popladnevno spienje..mi fali dobro kafe...
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
seuste mi fali
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Сонце
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ми фали нејзиниот глас...Hope not for long...
|
|
![]() |
|
...mi falat ranobudcite od forumov...so koj denot se pocnuvashe so smea... i pozitivna energija...kade li zaminaa
![]() |
|
![]() |
|
butterfly5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
......edno vreme koe nema da se vrati...vreme koga lugeto bea luge i koga mozese da se razgovara so sekogo a ne ova sega..
![]() |
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...i mene maco...i mene mi fali...
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....poranesnoto druzenje na forumot.....site tie smei,i druzenje...çasovite so profesorkata.....
![]() ........so se sluçiiiiiiiiiii
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mi fali malku....mir i tisina |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МИ ФАЛИ ЕДЕН РОМАНТИЧЕН ВИКЕНД ... НЕКАДЕ ДАЛЕКУ ОД ГРАДСКАТА ГУЖВА ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 174175176177178 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |