|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 563> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi ja pa i ke i predlozam da si legneme
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке му посакам добра ноќ.
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi ja za dobro utro
|
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go brka da go razmrda
|
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da ne lae kuceto i cupeto da ne jade samo "treva" |
|
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi go ... odamna ne sum te videla, drugarcino!!!
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
vili2121
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi ja i bi se napil so nea
|
|
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tu, bre, drugarcino, pak se razminavme!!!
Jas dodeka dostojav vo red za da kupam dve kafinja, pa da te iznenadam, pa da prosetame, a jas malku da ti kukam kolku los i tezok den imav, ti mi kidna!!! Ok. |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ја однесам кај некој масажер, за да заборави малку на лошиот и тежок ден што го имала може?
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za Muvaloto najmuvalestoooooooooooooo i mojata srcka Litium aj po edno blagicko!!!!!!
p.s. Lit, srcko mozeeeeeeeeeeeeeeeee!!! |
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podarila stih
(ke pogodi civ e) se kladam za 2 sec.Ne bojim se ja >zubi, zubi su mekši od usana Zubi ujedaju za trenutak, usne za ceo život.< |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jap mojot Mika Antic
eve, specijalno za tebe, za dobra nok, moja moja Uspavanka Svet ovaj, u stvari, i nije tako rdjav i zao, mada poneko place i samuje i brine. Mozda je suton s krova sasvim slucajno pao. Mozda bi i noc da svane, mozda bi i noc da sine. Volim da svako valja i verujem beskrajno: svanuca postoje zato da covek lakse dise. I sklapam oci. I sanjam potajno to vrelo to sjajno jutro od vetra i vlati sto se nad krosnjama njise. A sigurno je vazno i od svega najprece: za svaki obraz na svetu po jedan poljubac skrojiti. I kad se umoris gorko, i trne u tebi vece, divno je svoj jastuk nadom zaliti i obojiti. I vazno je ovo, vaznije od najpreceg: kad se toliko lepote u sebi cuva i ima, umeti, da niko ne sazna, bar komadic tog neceg umotati u snove i dosanjati svima. Tako ce vek tvoj biti manje samotan, zao, sa manje briga, ruznoce, i placa, i straha i tuge. I svaki put kad budes komadic sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, licice jutro na tebe vise nego na druge. M. Antić |
|
|
Внеси реплика | страница <1 174175176177178 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |