![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17571758175917601761 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Worhol...kako si ?? Nesto,novo..???Na vakov ubav den?? |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
za zal i zvezdite umiraat.......slabo astronomija.....i nivniot sjaj zgasnuva....so vremeto,a sjajot e relativna pojava,zavisi od kakov agol go gledas i so kakvi oci...
![]() Изменето од kasper - 17.Ноември.2006 во 11:07 |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ima nekoi so vecen SJAJ...KASPER...NE SFAKJAJ BUKVALNO....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
..SE PO STARO..PRAVAM PLAN ZA VIKENDOV....PLANINA PO SE IZGLEDA I TOA SO POGOLEMATA
![]() |
|
![]() |
|
Kasper, sto tebe te vrakja CESTO OVDE...A SEKOJ IZMINAT PAT...PISUVAS ZBOGUM....NE SE VRAKJAM..CAO..ZASEKOGAS...I PAK SI OVDE...NAVLECEN SI I TI,...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Worhol,super ideja...vikendov ke bide super,od ponedelnik...dozd,sneg...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ajde zlato..dobre dojde..posle tolku vreme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
dzabe demagogija....se se raga i se umura...nisto ne e vecno......bukvalnosta mi e edna od mnogute moi mani....sum ja steknal so gradenjeto na mojot nastran karakter,a karakterot tesko se menuva,za zal....
|
|
|
|
![]() |
|
Da go iskoristime sonceto...barem ovie dva denaaaaaaa |
|
|
|
![]() |
|
Kasper...ne zasenuvaj ONA STO E SVETLO...
|
|
|
|
![]() |
|
Cuco...ete ti go zlatoto....konecno..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ej pa mnogu se takvi val..menjat mislenje..nekoi posle dolgo vreme..nekoi sekundarno...ama luge sme..pa nikoj ne e sovrsen ![]() Изменето од marijana - 17.Ноември.2006 во 11:14 |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... eve gi nazad salonkite... mozes da prosetas malku vo parkot na sonce...
naocari obavezno da nosis... ke ima svetenje od gore ... i od dolu... hahaaa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nemozam da pominam preku faktot deka ovde steknav ednakov duri i pogolem broj na prijateli kako i neprijateli.....dovolno bev prisuten na sajtot i forumot za da si zemam za sloboda nepokanet od vaseto "ceneto velicestvo" ponekogas da navratam i da gi pozdravam prijatelite a se razbira i neprijatelite.....!!!!....zlato.....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17571758175917601761 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |