![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17511752175317541755 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Val... ako zabelezis ... iako nosam naocari moze da se vidi kako ti namignuvam... hahaaaa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Taka pred nekolku godini ...
dojde mis na svetot vo fitness ... Ester Djula.. edna madjarica... tri dena bev zadolzen so nea da bidam... i imase dosta fotografiranja... i na edna slika se gleda kako ja imam fateno za polovinata... mi se gledaat prstite... toa zenata go zabeleza... ama opravdano bese ... mis fitenss na svetot... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DOBRO UTROOOOOOOOOOO.....VREME ZA GALAMA
![]() POZDRAV ZA SITE ON I OFF LINE
![]() |
|
![]() |
|
za onie koi sakaat da bidat fitness...
gledav sto jadese: - salati bez maslo i sol... - pilesko... ja vadese kozata ... i so salfetka go upivase mrsnoto... - riba... istoto ja vadi kozata i salfeta stavase... Fitness zena e da ima do 5 % mrsno ... mmm |
|
![]() |
|
![]() |
|
zdravo marijanche...
fala ti za sonceto sto go prakas.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Cuco..
Pocna so galama...
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
PA SI VIKAM STOM IMA NAOCARI DO SONCETO KE E
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ajde poveli angliski caj..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A STO SI MISLESE TI
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kolku e ubavo sega da se sedne pokraj nekoj zid...
i edno romanche... citanje malku ... pa zaspisi... edno tri saati .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
dobar den
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Jas mislev deka coveceto naiga... a toa bilo otsjaj na sonceto
more kakov simbol.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zdravo Snaske... denes sum vo odborot za precek...
ubav den.... svekrvata ja pozdraviv i ja baknav... eve edna prikazna sto mi ja pratile: TEGLA OD KISELI KRASTAVICKI I KAFE > > Koga ke ti se pricini deka gubis kontrola vrz zivotot, > koga 24h na den ne ti se dovolni, seti si na teglata od > kiseli krastavicki... i kafeto. > > Profesorot stoel pred grupa studenti na casot po > filozofija i drzel nekoi predmeti zad sebe. sebe. Koga > casot pocnal, toj bez zbor edna golema prazna tegla od > kiseli krastavicki, ja stavil na katedrata i ja napolnil > so topcinja za tenis. Gi prasal studentite dali e teglata > polna. > > Tie se slozile deka e. > > Potoa profesorot zemal edna kutija polna so sitni > kamencinja i ja sipal vo teglata. > > Blago ja protresol i kamencinjata padnale vo prazniot > prostor megju topcinjata. Togas povtorno gi prasal > studentite dali teglata e polna. > > I ovoj pat odgovorile deka e polna. > > Slednata kutija koja profesorot ja zemal bila polna so > pesok. Koga go stavil, normalno, pesokot gi popolnil site > praznini vo teglata. > > Profesorot uste ednas prasal dali teglata e polna. > > Studentite somnitelno odgovorile deka e.. Togas profesorot > od pod klupata izvadil dve sholjicki polni so kafe i gi > sipal vo teglata. > > Kafeto go potopilo pesokot. > > Studentite se nasmeale. > > "Sega!" rekol profesorot dodeka smeenjeto poleka > prestanuvalo, "Sakam da sfatite deka ovaa tegla go > pretstavuva vasiot zivot. Teniskite topcinja se vaznite > raboti vo vasiot zivot: vaseto semejstvo, vasite deca, > vaseto zdravje, vasata vera i rabotite na koi strasno im > se predavate. Toa se onie raboti so koi vasiot zivot i > ponatamu bi bil ispolnet, duri i togas koga se drugo bi > snemalo. > > Kamencinjata se ostanatite raboti koi vi se vazni: vasata > rabota, vasata kukja, avtomobilot... > > Pesokot gi pretstavuva ostanatite raboti, malite raboti. > Ako ja napolnite teglata so pesok- nema di ima mesto za > topcinjata i kamencinjata. Istoto vazi i vo zivotot. Ako > go trosite celoto vase vreme i energija na malite raboti, > nikogas nema da imate mesto za onie vaznite. Vnimavajte na > rabotite koi se klucni za vasata srekja! > > Najdete vreme za prosetka vo priroda. > > Izlezete so partnerot. > > > Odnesuvajte se kako da ke bidete vecno mladi. > > > Sekogas ke vi ostane vreme za sreduvanje na kukjata i > popravanje na rabotite. > > > > Najprvo pogrizete se za teniskite topcinja- rabotite koi > vi se navistina vazni. Utvrdete gi svoite prioriteti. Se > ostanato e pesok!" > > Edna od studentkite krenala raka i prasala sto pretstavuva > kafeto. > > Profesorot se nasmeal. "Milo mi e sto prasavte - > Kafeto go sipav za da vi pokazam deka bez razlika na toa > kolku mislite deka vi e zivotot ispolnet- sekogas ima > prostor za solja kafe so prijatelite!" > ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cuco...bas mi e kejf sto nemas obvrski.,.znaci ke ni posvetis maximalno vnimanie denes
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17511752175317541755 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |