![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 173174175176177 931> |
Автор | |
berg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja rekov...se zavisi od sesija
![]() |
|
O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
dajte edna casa rum za berg:)
|
|
![]() |
|
berg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
abe so casa moze edno ziveli da napraime samo...
ti so ke se napies?
|
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
nosam rummmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Kolku sisainje ke treba da doneseme togas?
![]() |
|
![]() |
|
za mene edno...ali i vie nema da pominete trezno...ako go praime ke go praime zaedno:)))
|
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
blue moe moze li za mene konjace so mraz i limonce
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Za mene ke ve molam smirnoff ice.
|
|
![]() |
|
ne razbrav sea koj e na sank, blue ili bosab ili beleg ili da si sipeme sami?
|
|
|
|
![]() |
|
Pa ako nikoj ne ne posluzil mozebi i treba sami da si sipeme.
Изменето од engie - 08.Јуни.2006 во 14:28 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
za mene moze edno duplo martini. nekako ne mi e pogoden denot:)
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() |
|
![]() |
|
Eve jas sama si se posluziv so smirnoff ice
![]() |
|
![]() |
|
blue ke moze li da mi dosipes voda u talogov...ke te gusnam
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 173174175176177 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |