![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 173174175176177 2116> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emi, rekov jas...arna profesorka sum
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
otidov na testiranje...se citame podocna
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
just came by to say hi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Камо сите да беа вака добри професорки
![]() туку, јас лека полека ве напуштам... работата вика... ај се читаме подоцна, останете ми со здравје! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
eh zavisi kade e kafeto..ako e vo skopje ke bide ko jagne da sme poracale
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Pozz Izzie
Kako si malecko??
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
pozdrav dejcinja..bidete dobri
![]() kaj si be izzie? kako ojt? Изменето од fiks - 18.Септември.2008 во 12:57 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
тета вал
![]() ![]() на излегување сум за школо...спремав проект досега...и тоа ![]() вие како сте? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
arno be izzie....eve rabot po malu,forum po mnogu i taka,da vrvi denot...a ti si ucish izzie,ic da mu nemash gajle...ubo da si pominesh na shkolo..
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Malecko,toa... Proekt spremalo,bravo Izzie
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas sum,dobra da recam
ama se smrznavme denes..
i glava me boli...
promena teshko ja podnesuvam...
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
kako se vikash toa valerija..meteopat ili neshto slicno mislam...aj za edna nedela ke se naviknesh nemaj gajle
|
|
|
![]() |
|
мене баш ми е тамам ладново
![]() јас сега морам да ве напуштам...имајте убав ден ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da,Fiks bas taka.. i jas toa go osekjam...nekako
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 173174175176177 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |