![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17371738173917401741 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SITE SE ZAGUBIJA...
DENES E MNOGU BOSH DEN..ZA NA TEMAA.......LOSA ENERGIJAAA
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а јас обично ке свратам тука да се наполнам малку со позитивна енергија
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosa,seuste se osekja pozitivnata energija..ne ja iscpivme celosno
|
|
|
|
![]() |
|
Kade e Irena..Cucata...???
|
|
|
|
![]() |
|
Marko,Dimeeeeee
Ajde...ovde,nema zakacki,,odime natamu..
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Opaaa... sega i psiholog stana Zokki....
bravo.. od glaven e*ac vo makedonija .... i plus psiholog... mene ova mi bese dovolno... nemam namera da naklapam so nekoj nedokvakan... Zokki eden den treba da zastanes i da naparvis spisok na ludje na koi zivotot mu go imas upropasteno... i posle toa na site da gi molis da ti oprostat... od ova dosega sto go kaza ... od golemo e*achiste... izgleda si ti izebaniot... Umot te lazi... gazo ti se radva... !!! ima edna pogovorka... inaku uste denes da sednes da napises spisok... na tie sto morale da te trpat... sto si gi upopastuval godini... zdravjeto na site onie sto si im go unistil... Gospod neka ti e napomos... |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
KOLKAV LI E TOGAS TVOJOT SPISOK ?????????
A MISLITELU ? |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ТАКА Е БОСА АЈ ПРОШЕТАЈ ПРЕД МЕНЕ ДА ВИДАМ И ЈАС НЕШТО ДОБРО ДЕНЕС ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Zokki ... kolku da ti kazam ...
jas si vodam smetka da ne povredam nekoj... ima ludje koi javno me blagoslovat za toa sto sum napravil za niv... duri vodam smetka i za tebe... ama sepak razmisli malku .... kolku ludje si gi upropastil... podobro sega... ke imas vreme da se popravis... inaku smetkata sekoj ke mora da si ja plati... i ova denes sto go pravis... ti odi na tvojata smetka... dusho greshna... sam si znaes kakvi sve gomna imas frlano na site strani... pa i ovde vo sajber prostorot... sepak ti posakuvam prijaten den va forumot TEMA - BEZ TEMA... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Podobro zemi procitaj nekoja kniga...
eve ke ti preporacam edna : IGRA BOZJA |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
A TI DEMEK GOSPOD GO MENUVAS A ?
PROSTI TOGAS GOSPODE . |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
Spasi si ja dushata...
vrati si ja zenata... vrati si go mirot vo dushata... mene mozesh da me izlazes... ama sebesi nemozes da se lazes... znaes deka e toa taka... i eden mnogu golem nemozes da go izlazes... toj ne gleda site podednakvo... i vo tie site i mene i tebe... misli malku Zokki... |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
a? |
|
![]() |
|
KE SI ODAM OD TEMA...
NEMA SMISLA,,,
PRITISOKOV MI SE KACI
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17371738173917401741 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |