![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17371738173917401741 1869> |
Автор | |||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
alooooooooooooooooooo...viknete koga ke se pojavite...izgleda site se soncat
![]() ![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||
![]() ![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
![]() ![]() ![]() Си биле браќа близнаци, едниот непоравлив песимист, другиот непоправлив оптимист. На родителите им прекипело едниот секогаш во се да гледа грдо, а другиот убаво, па решиле на песимистот да му ги купат најубавите можни играчки за нова година, а на другиот собата му ја наполниле со коњски измет. Прво поминале да видат како реагира песимистот. „Зошто липаш“, го прашале. - „Е, сега, ем сите другарчиња ќе ми завидуваат, ем стално ќе ми требаат нови батерии, ем ќе ми биде многу жал кога ќе ми се скрши некоја играчка.“ Се откажале од непоправливиот песимист, и си рекле ај да видиме што станува со другото дете. Другото дете среќно танцувало и се радувало во собата полна со лепешки. „А бе зошто си толку среќен?“ - го прашале зачудено. - Некаде тука мора да има „пони“, задоволно рекло детето! |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hehhe...misli pozitivno...ke polagas koga si odmoren...a plus si naucil..pa za raduvanje e
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
па со оглед на тоа колку малку спиев, дека станав уште во 06:00h. психички да се спремам за испит и џабе...одложен ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
како за кого ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||
добар ден
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ajde moon...blesnalo sonce...te pozdravuvam sjajno
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
dobro utro
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
nema filmche denes a?
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
![]() ![]() ![]() SLATKI SNI ALL STARS Изменето од moira - 06.Февруари.2008 во 03:13 |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Jas ti posakuvam SREKEN DEN
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17371738173917401741 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |