![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17351736173717381739 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Здраво
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Drago mi e Zokki sto se trudis...
sto mislis deka pred 2050 godini ne se ebavaa... sega ja otkri toplata voda.... ako sakas i za sex mozeme da razgovarame.. gledam deka go nemas vo dovolna kolicina... ili poveke vreme pravis masturbacija... pa sega sakas da ni gi masturbiras mozocite.. imam eden prijatel kogo zenamu go vika : TINKACH!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosaaaaa
Dobredojde...
Bas mi falese..te nemaaaa
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo bosab...
eve rabotime na problemot... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
SE MI LICI DEKA TEBE ZENATI TE VIKA TINKAC.
MENE SEX MI FALI ? PA NA SEKOJ NORMALEN I MLAD COVEK NIKOGAS NE MU E DOSTA SEX. TOA E SLUCAJ SO VAS PENZIONIRANITE KOI MOKRITE PREKU CEVCE PIKNATO VO KOZINKATA . AJDE DAMI KAZETE NESTO I VIE ,NAPADNETE ME ,ODBRANETE GO VASIOT SLAVEN IMPERATOR . ![]() |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
KE GI PRESKOKNAM OVIE KOMENTARI....KAKO NEDOLICNI...
|
|
|
|
![]() |
|
gledam sakas pak da ni go zaebes denot... ama djabe se trudis... takvi kako tebe srekavame sekoj den nasekade... kaj sto ke pominete se e izebano... a i moram da konstatiram deka si mnogu prost Zokki... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
voajeri na sajt
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
DEFINIRAJ MI VOAJERI IRENA ? |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ДОБАРДЕН БОСОСОНОГА УБАВИЦЕ
![]() ![]() ![]() ![]() ДОБАРДЕН И ЗА СЕКСУАЛНО ЗАГРОЗЕНИОТ ЗОКИ ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
a tvojata zena kako te vika...
ili vide so kakva supela si ima rabota i si zamina... jas barem toj problem go nemam ... vodam smetka nekoj da ne bide povreden... izgleda ti Zokki poveke mislis so dolnata glava.... a gornata izgleda ne ti postoi za da vidis deka si vo gomna vo gusa... i sega sakas da gi trues tie naokolu... ovde go nema ona sto go baras... vcera ti ukazaa ... ama se gleda deka si k*roglav... t.e. mislis so nego... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DALI E VOAJER NEKOJ STO NUDI POLEMIKA,
STO SAKA DA UCESTVUVA VO NESTO ? ILI PAK ONOJ KOJ NE PRIFAKJA RAZGOVOR ZA ONA STO NE GO ISKUSIL NE GO POZNAVA ,NE SMEE DA SE OBIDE DA GO PROBA I SAMO NEMO NABLJUDUVA KAKO DRUGITE TOA GO PRAVAT DODEKA ZIVOTOT PROLETUVA POKRAJ NEGO ? |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
Decki... AJDE TISHINA... Sakam UBAVA ATMOSFERA.,,NA TEMA |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17351736173717381739 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |