![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17291730173117321733 2229> |
Автор | ||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne se davajte, izdrzete.....ako treba nesto ke pomognam, a so damive-uzivajte, super se...
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
38 Marko...zenski broj
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
DOBRO UTRO NA SITE......
EVE ME I MENE UTRINSKI!!!!!
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Trucker...
PA KAJ SI COVEKU???
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Uzivam koga VE "GLEDDAM"SITE...VAKA UT ![]() |
||
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
lili - vcera bev po kafani i piev po tvoja preporaka - dudin - cabarne savignon.....crveno......sto da kazam poveke, fanatazija a pred toa stara zolta negotinska 48
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
val - imama sefica na gosti i protoklarno se odnesuvam, kafani, setanje, moram da se pokazam..
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
PAMETNO DETE SI TI, ZNAES STO DA IZBERES
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Doma...na gosti..???
Blaze tebe..trucker...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Trucker eve eden vic za zenite...
Dvajca mazi bile na lov... i kako muabetele ... dosle do tema kolku gi tantelat zenite mazite... i resile da proverat... udile nekoj zajak... i edniot koj sakal da ja proveri zenata stavil krv na pantolonite... i otisle doma.... zenata koga izlegla viknala... - leleee... sto e mazuuu.... - ostaj zeno.... me kasna zmija .... - kako be... ufffff... i drugarmu kazuva: - abe odime taka vo planinata i najdovme edno suplivo drvo so dupka... i se dogovorivme koj moze da go pikni vo dupkata... jas probav ... ama ne mi go sobirase... mazot ti proba... i mu vleze... i go kasna zmija... zenata plache... plache... i edno vreme go prasuva drugarot: - a.. sto vikas... ne ti go sobirase vo dupkata? mnogu vrtev... malku kazav.. ufffffffffffff ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Dime... odma najde dupka na bojler...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Val... ubava brojka imas na cevlite...
gotovo imam vizija ... plavusa ... gore.... nadolu..... cevli 38... cel profil ti go vidov.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Marko...me zamisli za mig..a?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
more.. tolku vreme glancam...
a ne se setiv da vidam od dolu.... taka koga sum naiven.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17291730173117321733 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |