![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17281729173017311732 1762> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vazi Bosic...ke pieme kafence nekoj den...tamu mesto...na nase mesto...menuvame lokacija
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ajde prakaj da gi vidam ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ajde prakaj da gi vidam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
лелееее дуплираш постови девојчееее виното уште ли те држи
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Седел Трпе дома, си фрлал кикирики во вис и ги фаќал со уста. Во еден момент го викнала Трпана, он се свртел и кикириката му влегла во уво. Се обидувал Трпе да ја извади кикириката од уво, никако не му успевало. Дошла и Трпана на помош, но никако не им одела работата. По некое време се вратила ќерката од град заедно со нејзиниот дечко. Им раскажале што се случило, дека сакаат да одат кај доктор но тогаш момчето рекло:- Нема проблем, не треба да одите кај доктор, сега јас ќе ти помогнам, Му ставил на Трпе два прста во нос и му рекол силно да дувне. Трпе силно дувнал и кикириката излетала од увото. Сите биле среќни и весели, момчето се поздравило и си отишло. Трпана цела среќна му рекла на Трпе: - Леле колку фино момче, што мислиш што ќе биде кога ќе порасне? - Па, како му мирисаат прстите,сигурно ќе ни биде зет.... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
lele Bosa, taa prvata slika epten nezgodna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Go citav vicot vo Vest kolega |
|
|
|
![]() |
|
Tetine, zdravo
![]() Mislam deka ne te pozdraviv denes ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slabo denes,slabo....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Site se razbegani navaka nataka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nekoi uste se oporavuvaat od rodendenot ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
jas kako i sekogas lojalen sum na feniks.
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Djaki,lojalen,,,ama slabo te ima...cesto odis na pushi
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17281729173017311732 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |