![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17261727172817291730 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lele, zafaten sum , ke mi izbegaat zenskite
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАКО БЕ ТАКА БАТКА ОТИ СИ ЗАФАТЕН ЌЕ ТИ ИЗБЕГААТ ЖЕНКИТЕ...
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Sta je sunce ako nije sjajno
sta je ljubav ako nije tajno sta je tuga ako te ne boli sta je srce ako ne voli |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I sega so kogo da si muabetam...vie si peete
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
можам јас и да муабетам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ОДАВНО ВЕЧ НИСАМ МИСЛИО О ТЕБИ
МЕЏУ НАМА ДАНИ И ГОДИНЕ СТОЈЕ
НИКАДА ТЕ ВИШЕ ПРОНАШАО НЕ БИ
ДА СЕ ЈУЧЕ НИСМО ВИДЕЛИ НАС ДВОЈЕ
СТИГАО САМ КАСНО СТАЈАО НА ЦЕСТИ
И СЛУЧАЈНО ТЕБЕ УГЛЕДАО ТАДА
НИ СЛУТИЛИ НИСМО ДА ЧЕМО СЕ СРЕСТИ
ПОД СВЕТЛИМА ОВОГ БЕЗИМЕНОГ ГРАДА
ПРИЧАШ МИ О СВЕМУ О САМО ПОЛАКО
ОДАВНО СЕ НИСМО ИСПЛАКАЛИ ТАКО
ОСТАЛА СИ УВЕК ИСТА
....................
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolega....nikoj muabet ne praite..nema smisla...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A bila je to ljubav k'o vino
zadnju smo kap popili nista nije kao nekad kad smo srca opili Bila je to ljubav k'o pjesma pjesma iz duse narodne probali smo sve ali ne ide |
|
![]() |
|
Вал ми фали девојчето да ја пецнам малку
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
БОСА ПА ПРОБАЈ ДА ПЕЦАШ НА МЕНЕ...
НЕ СЕ ЗНАЕ МОЖЕ И ДА МЕ УПЕЦАШ...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
питу ти рипче да не си во хороскоп
![]() |
|
![]() |
|
Sega se cuv so devojveto Bosic
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dzaki e tuka, sekogas ti stoi na raspolaganje
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Mi gi tolkuvase slikite...ja prasuvav za edno "bombonce"
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17261727172817291730 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |