![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17251726172717281729 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PRIJATEN I USPESEN DEN NA CEL SVET PA I NA NAS..!!!
Gospod da go blagoslovi Internetot; idividi; Тема: Site od sajt,zaedno ovde -NEMA TEMA; i normalno site nas na ovaa tema... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Odat dvajca monasi od eden manastir do drug...
edniot monah bil star ... drugiot mlad... i stignale do nekoja reka... i gledaat edna zena kako go zasukala fustanot i saka da premine... pravele vlezi-izlezi.... pa pak istoto... mladiot monah ja grabnal zenskata... ja prefrlil preku ramo... ja prenel preku rekata... i ja spustil.. taa normalno mu se zablagodarila... stariot monah koga ja videl zenata .... ja zavrtel glavata... i taka ja preminal rekata... odat taka cel den dvajcata monasi... i stariot mu veli: - denes imas golem grev - zosto??? - ne smeeme na zena da pomislime .. ne da ja krevame i da ja nosime... - jas ja zedov zenata... ja prefrliv i ja spustiv... a ti sto ja nosis vo glavata cel den????? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Val ... imas sansa sama sebe da se prestignes...
Valerija 2 poraki : 3640 Valerija poraki : 3470 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Марко многу рано бе, тебе изгледа не ти се спие, како на другите, а?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Dobro utro na site moi prijatelcinja..koi se budni
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko.....DOGI... Ajde na caj... |
|
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Ајде, ме погоди, да речеше кафе, ќе те одбиев, не пијам!
![]() ![]() ![]() |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Kafe i jas ne pijam...samo caj...I KOKA KOLA...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zdravo dogi...
zdravo Val... ajde cajce od lipa... mmm ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bitolcani...ve nema...
A cajot e gotov..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eve Marko,bas od lipa...za mene i isto za tebe...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kade se ostanatite...ili rano e uste za syber druzba?
|
|
|
|
![]() |
|
ALOOOOO!!!Nema nikoj na linjaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tuka sum Val...
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17251726172717281729 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |